op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
vlinder.1.jpg

29 mei 2024

Mijn wensreis

Om 11 uur kwamen Mirjam en Nanda mij ophalen, mijn dochter en kleindochter zijn ook mee geweest. We gingen in de dierentuin in Emmen. Ik was in deze dierentuin nog niet geweest, nadat hij verbouwd is. We zijn in de vlindertuin geweest, bij de vogels kon je parkieten voeren, de apenzaten boven je in de bomen. De stokstaartjes liepen zo op de weg. We hebben veel dieren gezien. Ze hebben het heel goed gemaakt, alleen was de weg wat hobbelig, dat was niet zo goed voor de brancard.

Om 4 uur dacht ik dat we naar huis gingen. Mijn dochter zei we gaan ook even naar Westerbork kijken. Ik zei dan gaan we daar even wat eten. Mirjam en Nanda moeten nog een heel eind terug rijden. We kwamen aan bij het restaurant en daar stond mijn zoon. Ik was even van slag. De hele familie was daar, en nu gaan we je verjaardag vieren. Ze konden mij niet gelukkiger maken . We hebben met elkaar heel lekker gegeten. Na het eten zijn we nog over de camping gereden. Toen de kinderen klein waren, hebben we hier jaren gestaan.

Om 8 uur waren we weer thuis, dankzij het goede matras had ik geen pijn in mijn rug. Je kon in de ambulance ook goed naar buiten kijken.

Mirjam en Nanda hebben goed voor mij gezorgd. Ik ben jullie heel dankbaar dat ik deze reis kon maken.

Onvergeetbaar. Ik ben blij met het beertje Mario.

Reina vd Werf

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens