op dit moment 20709 wensen vervuld 1561 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
19_mei_23_scheveningen_z.jpg

25 mei 2023

Hemelvaartsdag 2023 naar Scheveningen!

Op 11 mei werd onze pa 90 jaar, in het Zonnehuis in Doorn. Daar revalideerde hij toen al twee maanden vanwege een ernstig herseninfarct. Hij is zeer snel moe, slikken gaat net weer redelijk maar lopen zit er niet meer in: voor zijn mobiliteit is hij voortaan aangewezen op een rolstoel. Maar hij laat het hoofd niet hangen en in zijn hart is hij nog door en door familieman én marineman. We hadden het kunnen weten maar hij overviel ons toch behoorlijk met de verjaardagswens een keer naar zee te willen, naar Scheveningen. Hoe versieren we dat? Tot onze stomme verbazing zag de Wensambulance kans dit uitje binnen tien dagen te realiseren!

Zo stonden op 18 mei Reina en Jacco stipt om 10.30 uur met de ambulance bij het Zonnehuis. Een uur later zette Jacco de wagen in Scheveningen zo dicht mogelijk bij de branding, met uitzicht op zee, de vuurtoren en de boulevard. Vervolgens haalde hij meteen een bekertje zeewater en daarin nam pa “een duik” door het zeewater over zijn gezicht uit te smeren. Hij voelde de prikkeling van het zout, hij sloot zijn ogen en onderging een intense beleving: even dreef hij weg op de golven. Ontroerend. Na een heerlijke lunch op het zonovergoten terras van een strandpaviljoen zette de ambulance weer koers naar Doorn. Wel via de straat in Den Haag waar pa was geboren en opgegroeid.

En ook daar ging hij nog met het bed uit de wagen. Want tijd speelt geen rol, zeiden de enthousiaste en zeer betrokken begeleiders, alleen de optimale vervulling van de wens. Wat hebben jullie er een fantastische dag van gemaakt. Onvergetelijk, voor pa en de aanwezige directe familieleden: ma, zijn kinderen en alle kleinkinderen. Wij zijn de stichting Wensambulance enorm dankbaar voor het realiseren van deze grandioze dag. En Reina en Jacco: voor jullie inzet een supergrote duim!!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens