op dit moment 19290 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
thumbnail_WhatsApp_Image_2023-03-03_at_17.18.05.jpg

7 maart 2023

De laatste wens van onze moeder is in vervulling gegaan

Afgelopen dinsdag heeft stichting Ambulancewens de laatste wens van onze moeder in vervulling laten gaan. Toch nog onverwachts kon onze moeder niet meer per auto naar de verjaardag van haar zus die haar 70ste verjaardag vierde. Maandagavond hebben wij contact opgenomen met de stichting Ambulancewens waarna de volgende dag een ambulance klaar stond voor onze moeder. Wij stonden versteld dat dit nog mogelijk was, zo op het laatste moment. Na een prettige kennismaking met het team bij ons thuis, mochten er twee familieleden mee in de ambulance. Het is fijn dat je ook tijdens de reis samen kan zijn. Na een aangename rit kwamen we aan op de verjaardag waar alle broers en zussen aanwezig waren. Het was een erg mooie dag en we hadden het geluk dat het zonnetje scheen en dat onze moeder, voor haar doen, een goede dag had. Op de achtergrond houden de twee vrijwilligers van Ambulancewens een oogje in het zeil wat een veilig gevoel geeft. Hierdoor kon onze moeder voor de laatste keer onbezorgd met de broers en zussen herinneringen ophalen en iedereen heeft nog kunnen zeggen wat ze wilden zeggen. Er werd gelachen, gezongen en er zijn ook een hoop tranen gelaten. Echt een cadeau was deze dag, erg waardevol. Deze bijzondere dag hebben we afgesloten met een groepsfoto. Dit was ook het moment van afscheid. Afscheid met een warme hand in plaats van met een koude. Eenmaal thuis is onze moeder weer in bed gelegd. Al met al nog één keer een fantastische dag met alle broers en zussen. Tevreden is ze gaan slapen, later bleek de slaap waarin zij de eeuwige rust heeft gevonden. Onze dank gaat uit naar de stichting en vooral naar het team ter plaatste die dag, die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens