op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
index111.jpg

21 februari 2023

Nog één keer naar Oostenrijk

Na vele jaren samen met mijn goede vriend van onze jaarlijkse “Männerausflug“ nabij Zell am See te hebben genoten blijkt het leven andere plannen voor mij te hebben dan ik graag zou willen. Vanwege mijn gezondheid, de lichamelijke klachten en de vele uren in de auto die hierbij komen kijken, leek het voor mij onmogelijk om nog één keer samen van het prachtige landschap te genieten, hoe graag ik dat ook zou willen. Maar niets bleek echter minder waar: Samen met -maar in feite vooral door- de helden van Stichting Ambulancewens was het mogelijk om die éne grote wens toch te laten uitkomen. Drie dagen lang stond de ambulance met vrijwilligers geheel tot mijn beschikking. En alles zat ons mee. Goede voorbereiding door de vrijwilligers van de planning, een comfortabele ambulance en de twee geweldige vrijwilligers Jan en Frank. Ook voor wat betreft het weer was er niets beters voor te stellen. Blauwe lucht, nagenoeg geen zuchtje wind en niet te koud. Wat kan een mens zich nog meer wensen ? We hebben samen nog een keer intens kunnen genieten van een laatste ronde langs mijn geliefde plekjes, lokale gerechten, de liefdevolle- en betrokken zorgzaamheid van de lokale gastheren/-vrouwen en bezoekjes aan goede bekenden aldaar. Overladen met mooie indrukken, prachtige herinneringen maar ook vooral met heel veel liefde, keerden we op dag 3 dankbaar weer naar huis. Mijn dank is niet in woorden uit te drukken maar ik ben ervan overtuigd dat iedereen die mijn gezicht heeft kunnen zien tijdens deze fantastische dagen, getuige kon zijn van alles wat met woorden onvoldoende benoemd kan worden.

Wat ben ik dankbaar !

Willem de Zeeuw, Schagen.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens