op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
Papa_I.jpg

6 januari 2023

Het was prachtig

Afgelopen maandag en dinsdag zijn wij voor de wens van onze (schoon)vader Dick Steinmetz met jullie hulp nog één keer op het voor hem (en ons) zo geliefde Terschelling geweest. Bij deze willen we jullie hier zo ontzettend voor bedanken! Het was echt een ervaring om niet te vergeten.. 

Maandag zijn we met de boot van 15 uur richting Terschelling gevaren. Rond 17 uur waren we op het eiland en hebben we al onze spullen naar ons verblijf de Nije schuur gebracht en de kamers onderling verdeeld en gereed gemaakt. Hierna zijn we doorgegaan naar een van onze vaders favoriete restaurants Loods. Heerlijk gegeten met z'n allen. Na het eten wilde hij graag nog langs de vuurtoren de Brandaris. Hier zijn we met z'n allen heengelopen en was een heel mooi moment in het donker. Eenmaal terug in de Nije schuur ging pap direct lekker zijn bed in. Het op bed leggen, slapen en het opstarten in de ochtend is allemaal heel goed verlopen met dank aan de vrijwilligers.  Dinsdag zijn we na het ontbijt terug naar West gegaan. Nu om de Brandaris in het daglicht te bewonderen. Heel mooi was dat de vuurtorenwachter van bovenaf naar pap/ons aan het zwaaien was. Hierna zijn we naar pap zijn lievelingsplek 'het groene strand' gegaan. Uitkijkend op het groene strand hebben we wat gedronken bij de Walvis. Hier zijn we vroeger zo vaak geweest met z'n allen dat het mooi was om daar nu met z'n allen weer te zijn. Na wat gedronken te hebben, zijn we naar onze vaders oude school gegaan; het Maritiem Instituut Willem Barentsz. Toen we daar aankwamen, kwam er een iemand naar ons toe die werkzaam is binnen deze school en vroeg of wij het leuk zouden vinden om naar binnen te gaan. Dat was zo fantastisch! We gingen met z'n allen naar binnen en kregen heel veel verhalen te horen over hoe de school nu is etc. Pap was helemaal aan het stralen. Echt een wens in een wens! Na de rondleiding in de school, zijn we naast de school wat gaan lunchen in het Schylge. Ook een plek waar we vroeger meerdere keren geweest zijn met de hele familie en een hele mooie plek is dat uitkijkt op de haven van Terschelling. Dit was heel gezellig. Na de lunch zijn we naar het ons zo bekende strand bij paal 8 gegaan. Bij paviljoen West aan Zee heeft onze vader uit kunnen kijken over het strand en daar hebben we even met zijn allen gestaan. Hierna zijn we teruggegaan naar de Nije schuur om pap nog even bij te kunnen laten komen en alle spullen te pakken om naar huis te gaan. We hadden de boot van 17.30 uur terug naar huis. Onze vader was terug in Oudewater rond half 10, waarna hij direct in bed gelegd is. Heel moe, maar heel erg voldaan. 

Al met al; een hele hoop gedaan in de tijd dat we op het eiland waren. De bijzonderste plekken voor onze vader zijn we langsgegaan. Het was prachtig.  

We zijn deze dagen geholpen door vrijwilligers Jan en Frank. Wat een toppers! Echt super! Ze hebben onze vader en ons zo goed geholpen en waren daarnaast zo fijn om mee te hebben. Niks was te veel gevraagd. Alles stond in het teken om onze vader en ons mooie dagen te laten hebben. We zijn hier allemaal heel erg dankbaar voor. Vanaf het eerste telefoongesprek, het regelen tot de uitvoering; alles was zo top geregeld. 

Groet en duizend maal dank namens Dick Steinmetz, zijn kinderen en schoonkinderen, 

Patricia Steinmetz

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens