op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
vlinder.1.jpg

13 oktober 2022

We vergeten nooit meer haar enorme blijdschap

Beste Stichting Ambulancewens en Stichting Avavieren,

Onze moeder, schoonmoeder en oma Nel wilde nog 1 keer een weekend weg met haar gezin. Het weekend van 17 t/m 19 september stond met grote letters al weken op haar bord. De weken ervoor hebben we er naartoe afgeteld, ook omdat alles voor haar door haar ziekte in rap tempo steeds lastiger werd. Op 17 september kwam Ambulancewens haar halen om haar naar de zorgbungalow van Avavieren in s Gravenzande te brengen. We vergeten nooit meer haar enorme blijdschap toen wij met de mensen van de wensambulance binnenkwamen. En beer Mario heeft ze niet meer losgelaten. Zaterdag nog in de rolstoel naar het strand, samen eten, kletsen, knuffelen en genieten. Niet naar bed willen omdat ze vast beraden was om van elke seconde te genieten. Zondag was dan ook zo moe dat ze die dag in bed is gebleven. Door de fantastische faciliteiten van Avavieren kon ze ook vanuit bed overal bij zijn. Ze heeft meegezongen met AbbA, Hazes en Queen in de serre, aan tafel gegourmet en heerlijk in bad gedobberd. Maandag had ze moeite om wakker te blijven….tot de wens ambulance kwam…. toen veerde ze op want we gingen nog een keer met de ambulance op de brancard samen naar het strand. Terug in het verzorgingstehuis is ze haar bed niet meer uit gekomen. Precies 1 week later op exact hetzelfde tijdstip als ze in de serre “I want to break free” met Queen had meegezonden voegde ze de daad bij het woord en is haar kaarsje uit gegaan.

Voor haar en voor ons was dit weekend onvergetelijk Dank jullie wel.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens