op dit moment 20730 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
foto_1.1.jpg

13 september 2022

Een laatste duik in het thermaalbad

De laatste wens van mijn man en onze papa was om met het gezin nog één keer te kunnen 'dobberen' in het thermaalbad van Bad Nieuweschans.

Door de wijkverpleegkundige werden we geattendeerd op het bestaan van Stichting Ambulance Wens Nederland. We hebben een verzoek ingediend en in een mum van tijd heeft deze organisatie ons verzoek ingewilligd.

Afgelopen maandag 5 september om 11.00 uur stond de ambulance bij ons voor de deur en werden we heel hartelijk begroet door de liefste vrijwilligers Patricia en Bert en uiteraard mascotte Mario.

Na de zorgzame installatie in de ambulance gingen we op weg naar Nieuweschans , een ritje van ca. 1 uur. Ook hier een hartelijke ontvangst door het personeel van het thermaalbad. Ze hadden alles geregeld, ook een eigen ruimte voor de brancard en voor het omkleden. Toen kon het genieten beginnen, heerlijk in het warme mineraalwater en wat voelde dit voor Peter aangenaam en licht en dan ook nog zijn gezin om zich heen. En wat een toppers zijn Bert en Patricia , de hele dag als een warm bad om ons heen, zonodig even op afstand, maar steeds alert!

Af en toe een rustpauze voor een lunch, even relaxen, nog een ander bad en op deze manier hebben we deze dag doorgebracht. Wat heeft Peter, en ook wij, van deze fantastische dag genoten.

Bij vertrek bleek dat Thermen Bad Nieuweschans de volledige dag in het bad aan ons en Stichting Ambulance Wens Nederland doneerde. Dit hadden we niet verwacht en heeft ons zeer ontroerd, wat een lieve mensen.

We danken nogmaals Stichting Ambulance Wens Nederland, met name Bert en Patricia, en het personeel van Thermen Bad Nieuweschans voor deze onvergetelijke dag.

We nemen deze ervaring voor altijd mee in onze herinnering.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens