op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
vlinder.1.jpg

13 september 2022

Wat hebben wij die dag intens genoten

Nog een keer naar de Hoge Veluwe vanuit Ede en een broodje carpaccio eten, het lievelingsgerecht van Margreet. Na het eerste contact op maandag 25 juli voor de aanvraag bij de Stichting Ambulance-wens is het allemaal heel snel gegaan.

Woensdag 27 juli om half 11 kwam de ambulance bij de Olijftak in Ede voorrijden. Na het overhandigen van Mario de mascotte zijn we op weg gegaan naar "de Posbank", een prachtig natuurgebied tegen de Hoge Veluwe aan. Onderweg gestopt om een schaapskudde te bewonderen en vervolgens doorgereden naar het uitkijkpunt midden op de Posbank. Ook daar weer een tijdje van de natuur genoten. Toen op zoek naar een restaurant waar een broodje carpaccio op de kaart stond. Bij de 3e locatie "de Houtplaats" in Rheden stond het niet op de kaart maar men wilde het graag voor ons klaarmaken. Hoe lief! Na de heerlijke lunch de Hoge Veluwe over gereden, de heide stond een beetje in bloei, dus ook weer genieten. Via de mooie Veluwe richting Kesteren in de Betuwe gereden. Op mooie zomeravonden reden we daar naartoe en zaten we graag een poosje aan de Waal "bootjes" te kijken. Ook nu hebben we daarvan genoten. Ter afsluiting bij "de Veerstoep" een patatje gegeten en weer richting Ede gegaan.

Wat hebben wij die dag intens genoten en wat hebben de vrijwilligers van de Stichting Ambulance-wens hun best gedaan om ons een onvergetelijke dag te bezorgen. Heel veel dank aan de vrijwilligers en aan de Stichting Ambulance-wens voor deze fantastische dag.

De hartelijke groeten van Margreet en Bas Schrijver.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens