op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
image00018.jpeg

31 juli 2022

De wens van mijn moeder Corrie Tonen

Helaas werd mijn moeder vlak voor het concert van Andre Rieu opgenomen met vocht achter de longen door hartfalen. Ze was zo benauwd geworden dat het voor mijn gevoel, dochter, niet verantwoord was om samen met haar alleen naar het gepande concert op 23 juli te gaan. Toen hoorde ik over de Stichting Ambulance Wens. Ik heb meteen gebeld, werd vriendelijk te woord gestaan. Formulier online ingevuld en dag later in de ochtend gebeld. Met het bericht; het kan niet op zaterdag maar wel op zondag, is dat een probleem? Nee zeker niet! En zo werden mijn moeder en ik op afgesproken adres opgehaald, naar hotel gebracht, kregen een diner, naar het concert gebracht, daarna weer naar het hotel voor een goede nachtrust, ontbijt en weer teruggebracht naar huis. Ik kan vertellen dat ik mijn moeder in geen jaren zo heb zien genieten van iets. Ondanks dat ze ziek is, heeft ze genoten, ik zou bijna zeker kunnen zeggen, als nooit daarvoor. Het concert was fantastisch maar de vrijwilligers waren eigenlijk nog beter! We werden ontzorgd. Ik kon voor groot gedeelte alleen maar dochter zijn en klein stukje mantelzorger. Ze hielden mijn moeder nauwlettend in de gaten, maakte grappen, maakte een dansje met de brancard waar ze op lag. Want ze wilde zo graag nog even dansen. Mijn mobiel werd even "afgepakt" zodat er maar voldoende foto's gemaakt werden. We kregen wat we nodig hadden. Een klein weekje na de wens, zien we nog steeds een hele brede glimlach, twinkelende ogen en armen die zwaaien in de maat van de muziek die op dat moment niet gespeeld wordt. Haar stem luidt vol en blij, nog genietend. Ze zegt steeds: het was fantastisch!! En ik als dochter ben zo dankbaar dat we dit nog hebben mogen meemaken. Het is een ervaring die we niet zullen vergeten. Het was ook fantastisch te zien dat ook de vrijwilligers genoten van het concert.

Het hele gebeuren ontroert me nog steeds en woorden van dank schieten echt te kort. Maar ondanks dat: BEDANKT!

Ik heb het evaluatieformulier gekregen. Graag geef ik daar op deze manier een reactie op. Alle vragen beoordeel ik met een dikke 5!

Vrijwilligers waren en zijn TOPPERS!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens