op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20220722_153017.jpg

25 juli 2022

Die nemen ze me nooit meer af!

Vrijdag 22 juli 2022 werd ik onverwachts om 12:00 vanuit het Maasstad ziekenhuis opgehaald door de Stichting Ambulancewens, geregeld door mijn fijne vrienden Annelies en Sjaak in overleg met mijn vrouw, om mijn goede wandelvriendin binnen te halen op de via Gladiola in Nijmegen.

Eigenlijk had ik de 4 daagse zelf moeten lopen, net als de 3 voorgaande jaren, maar helaas was dat fysiek niet mogelijk en moest ik 3 weken ervoor na intensief getraind te hebben, toch afzeggen. Dat ik er toch bij kon zijn gaf mij zoveel energie en wat heb ik genoten van al de wandelaars en militairen, die je een hart onder de riem komen steken in welke vorm dan ook, een gladiool, een woordje, een simpel knikje. Er zijn nog een heleboel goede fijne meelevende mensen in de wereld. Het mooiste was wel dat we onze wandelvriendin Willeke tegen kwamen en ik haar voor de laatste 3 kilometer moed in kom spreken zodat ze haar verdiende kruisje op kon halen!!! Als kers op de taart komt er een meneer naar me toe die me veel sterkte wenste en beterschap en terwijl we aan de praat raakte, vraag ik hem: jij bent toch Joop? Hij zei: er zijn zo veel die Joop heten. Zeg hem: Joop Houtman toch??? Ja zegt die hoe weet jij dat en ik doe mijn pet af en zeg mijn naam. De emoties gingen lopen, met Joop had ik in het verleden jaren gewerkt en elkaar uit het oog verloren. Met de de woorden Nu je kruisje halen, ging hij weer verder en we zouden contact houden.

Om een uur of 6 gingen we weer richting het Maasstad ziekenhuis waar we om 8 uur weer veilig aankwamen, dankzij de geweldige vrijwilligers Gerrit en Plonie!

Dank voor deze geweldige dag, die nemen ze me nooit meer af!

Met vriendelijke groet Edwin Klepper

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens