op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
FB_.3.jpg

25 juli 2022

Hun vrolijkheid zette gelijk de toon voor de dag

Als kleine meid bezocht ik met mijn ouders elk jaar een ander Waddeneiland. Vlieland was altijd al onze favoriet. Jarenlang hadden we het plan om terug te keren, maar het leven liep anders. We hadden niet durven dromen dat we nog een laatste keer met z'n drieën op het eiland zouden zijn, maar Stichting Ambulancewens maakte dit mogelijk.

Al om half 7 's ochtends werden wij opgehaald door Truus en Frank. Hun vrolijkheid zette gelijk de toon voor de dag. Tijdens de rit naar Harlingen genoten we van een van de vele afspeellijsten van mijn vader op Spotify. Eenmaal op de boot aangekomen werden we met koffie verwelkomd door het vriendelijke personeel van Rederij Doeksen, die voor ons gelijk een route uitstippelde langs de schatten van het eiland. Van de vuurtoren en de vogelkijkhut tot het strand, de dorpsstraat en zelfs het terras, Truus en Frank maakte het ons mogelijk om alles te bezoeken. Ze zorgden ervoor dat mijn vader, die ontzettend van natuur en gezelligheid hield, alles zo goed mogelijk mee kon beleven. Achter de vuurtoren plukte Truus stiekem een duinroos zodat hij deze kon ruiken. Bij de vogelkijkhut manoeuvreerde Frank de ambulance zo, dat mijn vader volop van het uitzicht kon genieten. Zelfs op het redelijk drukke terras werd plaats gemaakt zodat hij met ons aan de tafel kon zitten. Alles werd rustig en bekwaam geregeld waardoor mijn moeder en ik ook volop konden genieten. We hoefden nergens aan te denken, behalve aan het trakteren op een rondje voor Truus en Frank. Deze wilde mijn vader per se geven.

Na een geweldige dag voeren wij weer terug met Rederij Doeksen, die voor ons de plaatsen langs het panoramaraam hadden gereserveerd. Met het prachtige uitzicht over de Waddenzee en de eilanden verdwenen onze zorgen als sneeuw voor de zon.

Truus en Frank hebben ons een onvergetelijke dag bezorgd. Hoewel mijn vader normaal gesproken 80% van de dag sliep, heeft hij alles van begin tot eind meegemaakt. Zijn laatste beetje energie gebruikte hij om Truus en Frank een knuffel te geven als dank. Het was voor ons een waardig afscheid. Mijn vader overleed 1,5 dag later op zondag 26 juni.

Nogmaals ontzettend bedankt voor alles. Jullie zijn een geweldige stichting.

Met vriendelijke groet,

Yvonne en Marianne Tuijp

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens