op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
FB_.2.jpg

20 juli 2022

Dit wordt een dag om nooit te vergeten……

VERJAARDAG PAPA & WENSDAG MAMA: Dit wordt een dag om nooit te vergeten……

Vandaag is de grote dag dat mama haar “wens” nog gaat vervullen. Samen met papa halen we mama op. Om iets voor 11.00 uur zijn we er, en we feliciteren elkaar. Dit is een mooi moment. Om 11.30 uur komt Stichting Ambulance Wens. Pauline en Hans komen deze dag mama verzorgen. Ze brengen een beertje mee. Dit is Mario. Mama krijgt de uitleg waarom dit beertje Mario heet (eerste patiënt die met Stihting Ambulance Wens mee ging) Pauline en Hans gaan eerst even koffie drinken, dit geeft mij de gelegenheid om alvast naar Loenen te rijden om de broodjes op te halen voor de lunch.

Papa rijdt met mama mee met de wensambulance. Rond 13.00 uur is de ambulance bij ons huis aan de Dorpsweg in Spankeren. Mama wil heel graag nog een keer onze nieuwe schuur zien die we in november ’21 gebouwd hebben. We lunchen hier met zijn alle en papa krijgt zijn kadootje van mama.

Het is nu ongeveer 14.00 uur, en mama gaat weer met de ambulance op weg.

Pip gaat ook mee met de ambulance. Lekker kletsen onderweg met Pauline. Vanuit Spankeren gaan ze naar de Emmerikseweg 92 in Zutphen. Even terug naar “eigen huis”. Hier is de rest van de familie, om de verjaardag samen te vieren. Lekker taart eten, maar ook even een sigaretje roken. 

Mama gaat weer terug naar het hospice in Rozendaal.

Wat hebben we een TOP dag gehad. Die mede mogelijk is gemaakt door hele lieve mensen van Stichting Ambulance Wens. Onze hartelijke dank voor deze onvergetelijke dag.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens