op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20220713_131734_-_kopie.jpg

19 juli 2022

Het was prachtig weer

Woensdag 13 juli 2022 is met Stichting Ambulance Wens een dagje naar Texel. Onze kinderen en kleinkinderen gingen ook mee. Met de eigen auto’s er achteraan.

Om 9 uur vertrek uit Hoofddorp en om 11 uur zaten we op de boot. Het was prachtig weer! Mijn man had een route uitgestippeld van de plekjes waar hij graag nog een keer wilde kijken. De eerste stop was op de Hoge Berg. Heerlijk genieten van het uitzicht en van een lekker kopje koffie met wat lekkers. Daarna naar Oudeschild, genieten van de haven en van het uitzicht over de Waddenzee, picknicken en daarna door het oude dorpje gereden en bij het visrestaurant lekker buiten een visje gegeten met z’n allen.
Toen naar het noorden van het eiland, naar de vuurtoren van de Cocksdorp. Hier genoten van het uitzicht over het strand en de zee. Daarna in zuidelijke richting naar De Koog en langs het hotel gereden, waar mijn man en ik ieder jaar een paar dagen logeerden. Toen door het bos gereden naar Den Hoorn met het oude kerkje met de witte kerktoren. Door de pittoreske hoofdstraat gereden en daarna naar de Mokbaai. Een prachtig, rustig stukje natuur met veel watervogels. Hier ook genoten van het wijdse uitzicht. Helaas was het toen al weer tijd om naar de vaste wal te gaan.
We hebben de boot van 18 uur genomen. Even voorbij Den Helder is een Mc Donalds, waar we nog met elkaar gegeten hebben. Dat vonden de kleinkinderen prachtig!

Om 21 uur waren we weer terug in Hoofddorp.

Het was een mooie, waardevolle en onvergetelijke dag! Heel mooi, dat wij dit zo met ons hele gezin konden beleven.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens