op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
vlinder.1.jpg

15 juli 2022

VERVULDE WENS VAN EEN 100 JARIGE

Zondag 10 juli 2022 werd onze moeder door de vrijwilligers van de Ambulancewens opgehaald om haar feestje van haar 100ste verjaardag buitenshuis te gaan vieren. Doordat zij haar trap niet meer kan op- en aflopen zit zij al 3 jaar binnen op haar bovenhuis, waar zij al bijna 68 jaar woont en waar helaas geen traplift kan worden geplaatst.

Haar liefste wens was om nog een keer in de rolstoel naar buiten te kunnen. Haar kinderen wilden dit graag mogelijk maken maar wisten geen oplossing voor de trap. Dankzij een tip van een nicht werd het verzoek bij de Stichting Ambulance Wens ingediend.

Al gauw werd bekend dat zij er voor konden zorgen dat onze moeder met een speciale draagstoel naar beneden zou kunnen worden gebracht. Toen konden wij een feestje gaan organiseren, dichtbij haar huis, waar zij met de versierde rolstoel naar toe kon worden gereden.

En ja hoor, 10 juli zat mijn moeder feestelijk gekleed in volle afwachting te wachten op de vrijwilligers. Eerst kreeg ze van de vrijwilligster een schattig beertje van de Stichting en toen moest ze plaatsnemen in de draagstoel. Riemen vast en wel wat angstig (ik vind dit wel eng hoor, er zitten geen leuningen aan) werd ze door een sterke vrijwilliger en haar sterke zoon de trap af gedragen en in de rolstoel gezet.

Buiten! , buiten! en dat na zo een lange tijd. Ze vond het fantastisch en keek haar ogen uit. Even een kleine wandeling door de haar in het verleden zo vaak bezochte winkelstraat, waar inmiddels veel veranderd was. Toen volgde het feest met alle familieleden, met een speech, zang en heel veel gesprekjes. Ze heeft van elk moment genoten. We hadden aan de gasten gevraagd om in plaats van een cadeautje een gift te geven voor de Stichting Ambulance Wens, die het mogelijk had gemaakt dat ze aanwezig kon zijn.

Ze kreeg van een ieder een felicitatiekaart, met een eigen foto, zodat zij nog lange tijd van haar feestje kan nagenieten. De vrijwilligers kwamen nog even proosten op haar gezondheid en toen werd ze meegenomen naar huis en de trap op gedragen.

Voor haar en vele gasten een onvergetelijke dag.

We zijn de Stichting Ambulance Wens erg dankbaar dat zij dit mogelijk hebben gemaakt.

Alle gasten hebben bijgedragen aan de gift aan jullie stichting van € 650,00,  kan zij enorm waarderen.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens