op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_20220518_124113_-_kopie.jpg

7 juli 2022

Een geweldige dag voor Hennie met Stichting Ambulance Wens

18 Mei 2022 beleefde Hennie een geweldige dag. Haar mantelzorger Arnold had Stichting Wens Ambulance benaderd om Hennie’s grootste wens in vervulling te laten gaan. Nog 1 x een bezoek aan Rotterdam waar zij woonde en haar jeugd doorbracht. Op de planning stonden een bezoek aan haar vroegere huis en een bezoek aan de Euromast. ’S Ochtends kwamen vrijwilligers Frank en Peter haar ophalen in de Vursche te Axel (ZW-Vl ) Samen met mantelzorger Arnold en fotografe Elly ging Hennie op weg naar Rotterdam. Frank en Peter hebben ons uitstekend begeleid en niets was hun teveel om het Hennie naar de zin te maken. En genoten heeft ze. Eerst een uitgebreide rondrit langs alle bekende punten in Rotterdam. Langs ‘de Kuip’, over de Erasmusbrug, het Zuidplein reden we tot in de Catharina Beersmansstraat. Vlak voor de woning waar ze destijds woonde parkeerden we, en kon Hennie vanaf de brancard haar huis en omgeving zien waar ze haar jeugd doorbracht. Hoewel er natuurlijk één en ander veranderd was, herkende ze de buurt wel terug. Het huis terugvinden was geen probleem. Hennie wist ons precies het huisnummer te vertellen. Evenals het feit dat er in haar tijd meerdere scholen stonden op het plein. Dat werd ook nog eens bevestigd door een huidige bewoner. Na een tijdje genoten te hebben in haar oude buurt, werd het tijd om naar het volgende punt wat op de agenda stond te vertrekken. Een bezoek aan de Euromast. Met vereende krachten duwden Frank en Peter de brancard met een glunderende Hennie de toch wel steile toegang op. We werden ook in de Euromast heel hartelijk ontvangen om vervolgens met de lift naar boven te gaan. Een prachtig uitzicht over de stad Rotterdam. Hennie genoot wederom met volle teugen en natuurlijk werden er volop foto’s gemaakt. Tijd om van een heerlijke lunch te gaan genieten in het restaurant van de Euromast. Smullen voor Hennie. Niet alleen van het lekkere eten maar evengoed van het uitzicht en het gezellige gesprek met Frank en Peter. Na de lunch was het de bedoeling om nog op bezoek te gaan bij ‘de Kuip’, maar omdat Hennie toch wel erg moe geworden was van alle indrukken, werd besloten om dan maar terug te reizen naar Zeeuws-Vlaanderen. Door de Westerscheldetunnel reden we terug naar Terneuzen om daar nog te genieten van een lekker drankje op een terras met uitzicht op zee. Hennie genoot ook daar met volle teugen. Uiteindelijk was het dan toch tijd om terug te gaan naar de Vursche in Axel waar de hele groep al gereed zat om Hennie weer te verwelkomen. Na nog een kop koffie en een cadeautje van Hennie voor Frank en Peter werd er afscheid genomen, en reed de wensambulance weer terug naar Rotterdam. Van alle gemaakte foto’s is een mooi fotoboek gemaakt waar Hennie nog steeds van geniet.

Het was een geweldige dag voor zowel Hennie, Arnold en Elly.

We zijn stichting Wensambulance dan ook super dankbaar.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens