op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
vlinder.1.jpg

24 juni 2022

Zo tevreden en dankbaar dat haar wens in vervulling is gegaan

Maandag 13 juni vertrokken mijn zieke zus en haar man met uw ambulance naar Nevers. Het was fantastisch te zien hoe haar laatste wens om Bernadette te zien is vervuld. Mooi en emotioneel was de ziekenzalving die ze in de kapel door een franse priester mocht ontvangen. De inzet van het ambulancepersoneel is niet te beschrijven. Het bleef niet alleen bij de liefdevolle zorg voor mijn zus Marlies. Hoe ze buiten in de schaduw onder een boom werd gezet en met ons mee kon praten. Het bezoek aan de prachtige kathedraal in Nevers. Samen op terras lekker ijs eten en wat drinken. s‘Morgens vroeg het piepkleine souvenirwinkeltje bezoeken omdat er anders geen plaats was voor de brancard. Het samen dagelijks met zijn zessen eten in het klooster.

En Marlies……… zij genoot. Zo tevreden en dankbaar dat haar wens in vervulling is gegaan. De omgang met Joost en Marianne ging zo gemakkelijk en vertrouwd, zoals je met je vrienden omgaat. Twee prachtige mensen met liefdevolle zorg, met humor, die met tact zich terugtrekken als het nodig is. Om voor altijd in je hart te sluiten. We kijken terug op dagen met een gouden randje. Heel veel dank aan de Stichting en aan alle mensen die zich op vrijwillige basis voor ernstig zieken inzetten.

Wij gaan jullie nooit vergeten. Philie Frankevijle

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens