op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
merge_from_ofoct.jpg

14 juni 2022

Diep respect voor deze 2 mannen die zoveel vertrouwen uitstralen

Van 7 tot 10 juni 2022.

Met Ambulancewens naar de Tour du ALS in Frankrijk. Een zeldzaam mooie week beleefd, dankzij Vincent en Jan van stichting Ambulancewens. Zij maakten het mogelijk dat ik, ALS-patient, aanwezig kon zijn tijdens de 10e editie van Tour du ALS, waar Lia, mijn vrouw de uitdaging aanging om de Mont Ventoux te beklimmen. Zij maakten met hun professionaliteit, humor, behulpzaamheid en betrokkenheid er een feest van. Zowel tijdens de lange, maar comfortabele heen- en terugreis, als tijdens ons verblijf in Malaucene. Geweldig wat zo’n wensambulance kan betekenen in het leven van een ALS-patiënt en zijn gezin. En diep respect voor deze 2 mannen die zoveel vertrouwen uitstralen dat je je daar als patiënt en ook als partner, aan over durft te geven. Ook ad hoc iets regelen kunnen ze prima: Ze rijden de brancard zo de Mac Donalds in voor een lekkere hamburger. Vincent was tevens de grote Tom Tom voor Lia die met de rolstoelbus achter de ambulance reed. En Jan liep spontaan met Lia mee de Mont Ventoux op. Hoe bijzonder is dit! Zoveel mooie momenten en nog veel meer, om nooit meer te vergeten.

Stichting Ambulancewens, Jan en Vincent, heel, heel hartelijk bedankt.

Gerrit en Lia Ligtenberg.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens