op dit moment 19297 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_20220611_165344_690.jpg

9 juni 2022

De kleinkinderen stonden al op de uitkijk op het balkon

Zaterdag 11 juni

Daar kwam de mooie gele ambulance aan van ambulancewens. Voor de kinderen ook even heel spannend, want het is een echte ambulance.

Toen kwamen Joost en Xandra binnen en was alle spanning in een keer verdwenen. De sfeer, rust en gezelligheid nam de overhand door deze 2 lieve mensen. Onder het genot van een bakje koffie en thee werden de formaliteiten doorgesproken en kreeg oma de knuffel Mario.

De kleinzoon zijn voetbalteam staat dit seizoen ook in het teken van jullie stichting. Hij vertelde hier trots over. De sponsor Q-shipping koos ervoor jullie stichting als bedrukking op de kleding te plaatsen. Dit vonden jullie fantastisch en we sturen daarom ook een foto mee.

Na de koffie en thee gingen we richting de ambulance. De tocht met de ambulance was voor 2 kleinkinderen helemaal compleet omdat zij mochten meerijden. Ook hierbij complimenten voor de omgang met de kinderen in deze ook zo moeilijke situatie.

Eenmaal in Blijdorp aangekomen hebben we genoten van het oceanium en de andere dieren. Niks was teveel voor de vrijwilligers, nog even hier kijken of daar. Alleen een ding was belangrijk, oma hield de regie, het was haar dag.

We hebben tussen door genoten van een lunch buiten op het terras en in het zonnetje. De dag was fantastisch en door jullie inzet mogelijk. Jullie hebben de dag bestempeld als de dag met een gouden randje, een familieuitje waarvan we dachten dat het niet meer mogelijk zou zijn werd toch mogelijk en fantastisch.

Ambulancewens, jullie zijn een geweldige organisatie en willen jullie bedanken voor deze bijzondere dag.

Veel liefs, familie Barendregt

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens