op dit moment 20730 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
1654094790977_-_kopie.jpg

7 juni 2022

Mijn man zat prins heerlijk op het terras in het zonnetje

Medewerkers van Stichting Ambulance Wens allemaal super bedankt dat jullie de wens van mijn man mogelijk gemaakt hebben.

Helaas is mijn man ernstig ziek en zal hij niet lang meer te leven hebben. Behandelingen zijn niet meer mogelijk.

Vlak na dit nieuws vroeg ik mijn man: “ wat is nou nog iets zijn dat je nog heel graag zou willen doen.” Met tranen in zijn ogen gaf hij aan dat hij nog heel graag een keer naar Duitsland zou willen, naar onze vakantiewoning. Omdat hij niet kan zitten en liggend vervoerd moet worden, kan hij de autorit niet meer maken.

Ik vertelde hem dat Stichting Ambulance Wens een mogelijkheid is. Nee, zei hij, ik wil niemand tot last zijn. Ik gaf aan dat dit hem energie zou schelen en dat hij dan hopelijk toch kan genieten van zijn verblijf daar.

Dezelfde ochtend benaderde ik Stichting Ambulance Wens met de wens van mijn man en ik werd twee uur later al gebeld dat de wens in vervulling kon gaan. Een paar dagen later op vrijdag vertrokken we naar Duitsland. Op het afgesproken tijdstip stonden de medewerkers Ans en Arnold voor de deur en werd mijn man naar de ambulance begeleid, nadat Ans eerst de medische zaken met mij had doorgelopen. Ans en Arnold waren zeer betrokken en vriendelijk.

De reis liep zeer voorspoedig. Onderweg kreeg hij op tijd zijn medicijnen, eten en drinken, die ik van tevoren in zijn tas had meegegeven. Ik reisde apart, met mijn eigen auto en arriveerde later. Tot mijn verbazing stond de ambulance nog bij ons huisje, terwijl ik toch zeker een uur later aankwam. Mijn man zat prins heerlijk op het terras in het zonnetje met Ans en Arnold. Ans en Arnold hadden alles al voorbereid, elektriciteit en het water aangesloten, tuin set klaargezet (kussens gepakt) en schoongemaakt, gordijnen open en zelfs het onkruid bij het terras weg gehaald. En ondertussen een gezellig praatje met mijn man. Zo had ik het niet verwacht aan te treffen.

Toen kon onze vakantie beginnen. We konden onze terugreis datum nog open laten, om te kijken hoe het met mijn man zou gaan.

We hebben heerlijk genoten, het was fantastisch weer, zodat we vooral buiten leefden. Een grote wens was om te kunnen BBQ en. Dat hebben we uiteraard ook geregeld en twee keer eten gehaald bij onze favoriete eetlocatie in het dorp en uiteraard ijs gehaald bij de Italiaan. Zo waren het de kleine dingen die toch weer voor mooie herinneringen zorgden. Even samen weg, naar de plek waar we zoveel mooie jaren samen mochten beleven.

Na acht dagen daar geweest te zijn, werd mijn man weer opgehaald. Dit keer door Elly en Hans. Ook zij hebben voor mijn man weer een zeer prettige en comfortabele terugreis gezorgd. Onderweg kon hij nog genieten van het mooie landschap van de Eifel. Wat fijn dat alles door jullie, Stichting Ambulance Wens, mogelijk is gemaakt. Wat doen jullie mooi werk. Bedankt voor deze mooie week, die wij nog samen mochten beleven.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens