op dit moment 19540 wensen vervuld 1447 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20220515_145115.jpg

27 mei 2022

Genieten van elke seconde

Genieten van elke seconde Duizendmaal dank aan Stichting Ambulancewens, speciaal aan Thijs en Eline.

Alleen dankzij jullie had mama 15 mei ontelbaar vele waardevolle momenten in het voor haar speciale Scheveningen. Van gekke bekken trekken met haar kleinkinderen tot gesprekken met haar gezin en liefdevolle blikken voor iedereen die dag mede mogelijk maakte. Mama genoot elke seconde en heeft het er nog steeds over.

Mama (77) kwam in haar jonge leven regelmatig vanuit Soest naar Scheveningen. Haar vader werkte als timmerman op Paleis Soestdijk. En daardoor viel de familie het geluk ten deel dat zij mochten logeren in koninklijke duinvilla De Ruygen hoek (1983 afgebrand). “Als ik de watertoren zag, wist ik dat we er bijna waren.” vertelde zij ons.

En dus bezochten we naast het Scheveningse strand óók de watertoren. Na een heerlijke lunch op het terras in een rustig hoekje van een strandtent met allervriendelijkste bediening, een ritje over het drukke strand als een koninginnetje in de speciale rolstoel en het pootje baden in de zee was het tijd om richting watertoren te gaan.

Voor het geplande ambulanceritje door de duinen had mama helaas geen energie meer. Het gepassioneerde verhaal van de duinwachter en het leuke gesprek dat ze met hem had, maakte dat zichtbaar goed. Na nog een blik op de pier te hebben geworpen, slot mama moe maar voldaan haar ogen tijdens de ambulancerit terug naar het hospice.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens