op dit moment 19290 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20220513_1709052_-_kopie.jpg

27 mei 2022

Dankzij de Stichting Ambulance Wens een fijne en bijzondere dag in Diergaarde Blijdorp

Een aantal weken geleden kreeg onze moeder en oma het verdrietige nieuws te horen, dat zij in haar laatste levensfase zat. Haar grote wens was nog een keer met haar kleinzoon van 10 jaar oud, naar de dierentuin Blijdorp te gaan. Vanuit het ziekenhuis hadden wij informatie gekregen over de Stichting Ambulance Wens. Op enig moment hebben wij contact met de Stichting Ambulance Wens opgenomen en nog geen dag later was de wensdag geregeld. Op 13 mei 2022, om 09.30 uur kwamen vrijwilligers Xandra en Patrick onze moeder en oma, met een ambulance ophalen in het hospice in Vlissingen. Vanaf het eerste moment zorgden Xandra en Patrick voor een ontspannen sfeer en zeiden tegen ons dat we er een prachtige dag van gingen maken. Nou, dat is het zeker geweest! Onze moeder en oma heeft toen, al tijdens de heenreis enorm genoten met haar kleinzoon, die met oma in de ambulance mocht meerijden. Aangekomen in Diergaarde Blijdorp hebben wij alle dieren bekeken en heerlijk ontspannen op een terras een drankje met wat lekkers erbij gedaan. Tijdens de terugreis hebben wij met zijn allen ergens gegeten. We werden de hele dag van het begin tot het eind fantastisch door Xandra en Patrick begeleidt. Een hele dikke pluim voor hen.

Dankzij de hulp van Xandra en Patrick hebben wij een fijne en bijzondere dag gehad en mooie herinneringen kunnen maken. Heel erg bedankt!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens