op dit moment 19290 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
vlinder.1.jpg

17 mei 2022

Het is een Gouden dag met een Diamanten randje

WENS VOOR WILMA EIJKELENBOOM. OP VRIJDAG 15 APRIL JL.

Nadat de spoedwens voor mijn vriendin verzonden was op woensdagavond 13 april, kwam er donderdagochtend al vroeg een telefoontje van Stichting Ambulance Wens. Na een heel fijn gesprek was de gewenste datum, vrijdag 15 april, gelukkig mogelijk! Een rit door de bollenvelden en naar zee. Zoals haar wens luidde. Begroeting die ochtend bij haar thuis en uitleg en voorbereiding voor de dag verliep heel fijn met de chauffeur en verpleegkundige. Vriendin en ik gingen gezellig mee achterin de ambulance. We vertrokken mooi op tijd. En hebben langs vele gekleurde velden gereden. Op een geschikte plek gestopt en met Wilma genoten van de kleur en de geur van de tulpen, die in rood en geel prachtig bloeiden. Mooie foto’s gemaakt. De zon scheen deze dag volop, het was heerlijk weer. Met de lunch gestopt in Noordwijkerhout en bij een restaurant daar, genoten buiten op het terras, van een lekkere lunch met elkaar. Wilma had nog goede etenstrek, dus een lekker broodje carpaccio op. Wij ook trouwens. Tot onze verrassing werden alle kosten betaald voor ons. Daarna zijn we doorgereden naar Scheveningen. Het was Goede vrijdag, dus redelijk druk op de boulevard en de chauffeur moest moeite doen om een geschikte plek te vinden, zodat we de boulevard op konden rijden. Maar dat is gelukt, en nadat we die heen en weer zijn gereden en Wilma genoot van alle indrukken, werd de auto geparkeerd. We zijn de pier opgegaan en aan het eind was een hele mooie open plek waar je prachtig uitzicht had op de boulevard, de zee en de attracties die de pier biedt. Op bijbehorend terras nog heerlijk wat gedronken. Daarna gaf Wilma aan dat het voor haar mooi en genoeg was geweest. Dus gingen we weer op weg naar huis. Op een gegeven moment op de terugweg vroeg ik aan Wilma waaraan zij dacht, zo liggend op haar ambulance bedje. Een lach breeduit en Wilma zei “Ik denk aan niets. Alleen dat ik zo intens aan het genieten ben”……”Het is een Gouden dag met een Diamanten randje”!!! Dat was ook de bedoeling en daarom zijn wij heel erg dankbaar dat deze wens voor haar mogelijk is gemaakt door jullie. Met dank aan chauffeur Jan en de verpleegkundige. En ook van mijn kant en mijn vriendin, heel hartelijk dank voor alle moeite en de liefdevolle verzorging op deze gedenkwaardige dag.

Joke Wegman, Heerhugowaard, 11 mei 2022.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens