op dit moment 19540 wensen vervuld 1447 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20220319_131752_-_kopie.jpg

24 maart 2022

Eindelijk was het dan zo ver!

Zaterdag 19 maart 2022:

Wat had Mariëtte uitgekeken naar deze bijzondere dag. Al een hele week vroeg ze of het al bijna zaterdag was ... de dag dat ze nog één keer met haar hele gezin een gezellige dag in de dierentuin kon gaan beleven. Om half 10 kwamen vrijwilligers Gerrit en Debby er aan met de Wensambulance en na de aangename kennismaking reden we door naar Mechelen... naar dierentuin Planckendael.

En wat een mooie dag was het! Niet alleen het zonnetje scheen heerlijk, maar Mariëtte genoot van alles. Van alle dieren, van de lekkere Zeeuwse bolus en het heerlijke ijsje, maar vooral van het samenzijn met elkaar. Tot slot nog langs het winkeltje, waar oma Mariëtte en haar kleindochter dezelfde pluche aap hebben gekocht als dierbare herinnering aan deze geweldige dag. Want de apen, dat vond ze de allerleukste dieren.

Maar voordat we terug naar de ambulance konden moest de familie eerst nog wat doen van Mariëtte... Er moest eerst nog een cadeautje gekocht worden voor Gerrit en Debby, want ze wilde hen graag bedanken voor alles. En hieruit blijkt wel hoe bijzonder het werk is wat deze mensen doen. Niet alleen Mariëtte, maar ook de rest van de familie is hen zeer dankbaar voor het verzorgen van deze dag.

Niets was Gerrit en Debby te veel en alles kon.

Dankjewel stichting Ambulancewens voor deze geweldige dag en dierbare herinnering!!

Groeten van familie Duerinck

Inmiddels is Mariëtte op 28 maart 2022 overleden. Tijdens haar afscheidsdienst op 4 april is er middels een collecte €660 opgehaald voor Stichting Ambulance Wens.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens