op dit moment 19540 wensen vervuld 1447 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20220319-WA00153.jpg

22 maart 2022

We hebben zelfs meerdere glimlachen gezien en ze straalde meerdere momenten

Beste lieve medewerkers en ambulancewens

Wat fijn dat onze moeder en oma haar wens is uitgekomen voor het eerst in een hotel slapen met haar kleinzoon (dochter en schoonzoon) dankzij jullie als stichting ambulancewens ze heeft er van genoten we hebben zelfs meerdere glimlachen gezien ze straalde meerdere momenten ze is na lange tijden weer buiten geweest lekker door het bos heen en het park langs de diertjes en een mooie vijver we hebben daar mooie foto's kunnen maken wat ze ook heel graag wilde Toen wij gingen zwemmen kon ze met de brancard naar ons kijken en zien hoe goed haar kleinzoon kon zwemmen ze is overal mee naar toe gegaan het eten was lekker en voor haar doen heeft ze goed gegeten het was een weekend die niemand het haar nog kan af pakken en een herinnering die nooit vergeten zal worden Via deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken dat mede dankzij jullie haar wens is uitgekomen Ook de medewerkers van de ambulancewens (Hans en Mariëtte)waren zeer zorgzaam en lief en deden alles wat ze konden om haar wens waar te maken en dat is ze gelukt ze mocht zeggen wat ze wel en niet wilde dat vond ze heel fijn ze voelde zich vrij om heerlijk te genieten

DANK JULLIE WEL JULLIE ZIJN TOPPERS

Met Vriendelijke Groet,

Petra Klijnholstz-Steinfelder

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens