op dit moment 19290 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
2022-02-14.JPG.jpg

17 maart 2022

Een fantastische oplossing

Op 28 januari 2022 kreeg mijn vrouw, na een echo, een CT scan en een biopt het slechte nieuws te horen dat ze uitgezaaide alvleesklierkanker had met de prognose nog eerder weken dan maanden te zullen leven.

Op 4 februari zouden onze dochter en haar vriend de sleutel krijgen van hun eerste "grote mensen huis". Wij zouden daar uiteraard bij aanwezig zijn hadden we gepland. Dat liep echter anders. Mijn vrouw kon al niet meer met mij in onze auto naar hun nieuwe huis gaan kijken. Onze dochter kwam met een fantastische oplossing.

Ze regelde voor 5 februari de wensambulance voor haar moeder. Die dag werden we thuis (in Oss) opgehaald en naar het nieuwe huis in Veenendaal gereden.

De vrijwillige chauffeur en verpleegkundige waren heel aardig en deden er alles aan om mijn vrouw zich zo comfortabel mogelijk te begeleiden. Eenmaal in het huis van haar dochter trokken ze zich discreet terug en zeiden dat ze buiten zouden wachten. Geen haast, het is uw dag.

Mijn vrouw was erg blij om nog een klein kijkje te kunnen en mogen nemen in de toekomst van haar dochter en haar vriend. Het was een fijne, maar ook een emotionele gebeurtenis. Ze vond het een tophuis. Ze gaf haar dochter een ring, die ze zelf van haar moeder had geërfd en die haar dochter beloofde door te geven aan haar toekomstige eigen dochter.

Na een glaasje champagne en een lekkere lunch was mijn vrouw bekaf en besloten we weer naar huis te gaan. Eenmaal weer thuis hielpen de vrijwilligers haar weer in bed en bedankte wij hen hartelijk. Het was een onvergetelijke dag geworden.

Op 14 februari is mijn vrouw overleden.

Mij rest de herinnering en de wensambulance beer die we hadden gekregen.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens