op dit moment 19297 wensen vervuld 1431 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_9804.jpg

10 maart 2022

UB 40

Mijn Vrouw, ons mam is getroffen door reuma.                                                              In een paar jaar kwam er van alles bij. Het gevolg was dat Lia 24-7 pijn heeft. In deze tijd is zij door onze zoon met toeval gaan luisteren naar de reggaemuziek van UB40. Ze put hier zoveel energie uit, vandaar dat Lia er dagelijks naar luistert. Op gegeven moment gingen we ook naar concerten. Maar rond 2016 was dit niet meer te doen. De inspanning om er naar toe te gaan viel zwaar, en het staan in het publiek was over. Ging gewoon weg niet meer. 2018 kwam UB40 in Weert BOSPOP. Ik kreeg de kans, dankzij de organisatie om een zit plek te krijgen backstage. De opvolgende concerten moest Lia laten gaan, o.a. Reggae-Rotterdam. November 2021 kwam Astro (Terence O. Wilson) te overlijden, de Markante zanger. Lia was er kapot van, ze had hem gesproken en bij gezeten. 8 maart 2022, was er een concert geplant ter ere van Astro. Ik gunde mijn vrouw Lia nog 1x zo'n Avond, MAAR HOE IN HEMELSNAAM???? Tot ik mij herinnerde het nieuws van een vrijwilliger van de Stichting Ambulance Wens, zelf ziek was en zo zelf nog een keer in het zonnetje werd gezet door zijn eigen organisatie. Dus ik googelen, meteen een mail gestuurd. Na een intakeformulier ingevuld te hebben, werd ik heel kort daarna gebeld. Al met het eerste gesprekje was ik onder de indruk van de vriendelijkheid en de toewijding. De daarop volgende periode werd ik op de hoogte gehouden. Pas laat, vrijdags kreeg ik het goede nieuws dat het allemaal geregeld was. 8 maart ging ik met m'n vrouw mee naar UB40 in het Ziggodome. Hoe de mensen van de Ambulancewens het doen? Maar vooral door hun is dit een wereldse dag voor ONS geworden. Lia is de Fan van UB40, maar deze dag heeft Ambulancewens misschien wel meer indruk gemaakt op ons, althans op mij dan het concert op zich. Wij vinden dat Ambulancewens een TOP organisatie is. En best meer aandacht verdient. Met name onze begeleiders Nick & Corine willen we nogmaals bedanken voor hun inspanning om deze dag zo gesmeerd mogelijk te laten verlopen, en dat is gelukt!!

Arno, Lia Melissa en Ruben Jacobs

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens