op dit moment 20709 wensen vervuld 1561 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
04-02-2022_-_kopie.jpg

28 februari 2022

Dagje Texel

Mijn vader, geboren en getogen Texelaar had als wens nog graag naar Texel te gaan. Hij heeft zelf met mijn moeder een route uitgestippeld met punten die hij graag nog een keer wilde zien.

Afgelopen vrijdag 25 februari 2022 konden we dit mogelijk maken mede door de fantastische begeleiding van Jaco en Xandra. Om 8 uur zijn we vertrokken met mijn moeder en ik mee in de ambulance en mijn man, broer, vriendin, kinderen en oom erachter aan met hun eigen auto. Onderweg zagen we een mooie regenboog , dat beloofde veel goeds. De reis ging voorspoedig en eenmaal op Texel scheen de zon.

We hebben koffie gedronken bij paal 9, de vuurtoren gezien, de haven van Oude Schild, de boerderij van zijn opa waar hij vroeger veel kwam en zijn ook bij het nieuwe natuurgebied Walenburg geweest. Bij de Slufter met brancard door de duinen omhoog waar we mooie foto’s hebben gemaakt. Ter afsluiting gegeten bij restaurant de slufter waar hij de eigenaar, zoon en kok goed kent en gesproken heeft.

Om kwart over 9 waren we weer thuis. Al met al een hele mooie dag. We zijn heel dankbaar dat dit mogelijk is gemaakt door stichting ambulance wens en willen Jaco en Xandra hier ook heel hartelijk voor bedanken. Wij hebben hele mooie herinneringen gemaakt en hele mooie foto’ s om op deze bijzondere dag terug te kijken.

Met vriendelijke groet,

Eddy, Eelkje, Marcel, Meral, Denique, Ashwin, Jacob, Martijn, Levi, Indy en Isabel.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens