op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
piano_concert_van_je_vader_-_kopie.jpg

21 februari 2022

Missie geslaagd!!

Geachte, lieve mensen!!!

Mijn man is de in Nederland bekende concertpianist Willem Brons, wij zijn haast 60 jaar getrouwd!!

Helaas kregen wij voor de Kerst het afschuwelijke bericht, dat onze dochter Leonore een hersentumor heeft en bovendien long- en botkanker. Het kon niet erger.

Onze wereld stortte in elkaar. Er was voor onze dochter, die midden in het leven stond/staat en 5 kinderen heeft, een boel te regelen. Zij kreeg op een gegeven moment het advies: de dingen die jij graag wilt doen... doe die dan zo snel mogelijk.

Zij had/heeft een korte levensverwachting. Een wens van haar was om haar vader nog een keer te horen spelen. Wij hebben toen een concert geregeld bij de schoonfamilie van haar zoon in een prachtige boerderij met mooie vleugel. Het ging helaas niet door, daar zij een longembolie kreeg. Zo jammer.... Ik ben gaan denken .. hoe kunnen wij haar wens op korte termijn vervullen. En opeens herinnerde ik mij, dat bij een concert in Amsterdam een Wens Ambulance was.

Wij vonden dat heel mooi en ook op de Keukenhof hebben wij dat gezien.

Ik wist toen wat ik ging doen.

Willem had een concert in Cruquius, dat is tussen Hoofddorp en Heemstede. Ik heb de zaal gebeld en uitgelegd waarom ik de volgende vraag ging stellen en die was: kan er bij u in de zaal een bed staan? Men was onmiddellijk positief en bood aan alle wensen, die noodzakelijk waren - indien mogelijk - te vervullen. Ik belde daarna gelijk de wens-ambulance en legde uit waarom ik een vraag had betreffende vervoer van onze dochter Leonore. Ik moest een formulier invullen en opsturen.

Nog geen tien uur daarna kreeg ik een positief bericht: Men zou Leonore afhalen tussen 12.00 - 12.30 uur en haar "bezorgen" om 13.30 uur in Cruquius. En zo geschiedde!! GEWELDIG zoals de organisatie hiervoor gezorgd heeft met zeer vriendelijke en goede verpleegsters. ECHT TOP!!

Wij hebben een unieke middag gehad! De zaal was, voordat ik belde uitverkocht, Maar er kwam natuurlijk familie bij. Wij hebben een grote familie: 12 kleinkinderen en 4 dochters met partners. + nog mijn eigen zusjes met hun mannen. Het kon er allemaal bij. "Gewoon" stoelen bijgezet!

Willem heeft super mooi gespeeld, de vleugel was mooi en er was heel goed publiek. Onze dochter heeft genoten en zei dat ze nog nooit zo een mooi concert had gehoord!! Iedereen was ontroerd en sprak over een memorabele middag.

Missie geslaagd!! Ik voelde mij rijk en dankbaar en dan te bedenken, dat ik nog geen twee dagen vóór het concert dit op touw had gezet. Echt allemaal super mensen!! Zeer veel dank voor deze goede reis voor onze dochter, waarbij zij weer een mooie herinnering, ook voor haar man en kinderen, heeft doen ontstaan.

GOUD WAARD! Dit is mijn onvergetelijk verhaaltje. Zeer veel dank voor de ontzettend goede en liefdevolle begeleiding van uw organisatie!! Hulde en Dank hiervoor!! Ik zal u een bescheiden bedrag overmaken als bijdrage in onkosten en voor uw liefdevolle werk!!

Ik groet u met grote dankbaarheid en wens u veel sterkte met het vervullen van bijzondere wensen van/voor bijzondere mensen!

Noortje Brons en natuurlijk ook namens Willem

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens