op dit moment 20392 wensen vervuld 1530 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20210827_140733.jpg

23 december 2021

Een simpele wens met enorme impact

Door een ongelukkige val buiten, moest onze vader direct met een gebroken heup naar het ziekenhuis. Achteraf bleek de val een achterliggende oorzaak te hebben, met ernstige consequenties. Vier weken geleden stond hij nog in de tuin te werken, en nu, palliatieve zorg a.g.v. leverfalen. In deze situatie, waarbij veel hulp noodzakelijk is en er geen sprake meer is van enige mobiliteit, heeft stichting ambulance wens ons echt uit de brand geholpen. De laatste wens van onze pa was om nog één keer afscheid van zijn eigen huis te kunnen nemen, samen met de buurman Hans en de WMO hulp Nelly. Gewoon een bakkie koffie, babbeltje en uitzwaaien. Alleen hadden we dat nooit kunnen doen, vervoer maar ook de extra (medische) zorg ligt buiten ons kunnen. Super mensen van de ambulance wens. Alles is onder controle, perfecte begeleiding. Pa heeft een mooie dag gehad. Ook de buurt was erg begaan, want ook zij hadden geen afscheid kunnen nemen. Uiteindelijk bleek iedereen langs te komen. Super lief de kinderen van de overuren met de zelf gebakken cups cakes en verhaaltje. Directe familie kwam ook nog even langs. Enorme impact voor onze pa. Emotioneel dat ook, maar ook geweldig om gewoon effe de huiselijke drukte en gezelligheid. Ondanks dat zijn kracht hem langzaam aan het verlaten is en spreken bijna niet mogelijk, geniet hij nu nog na en is weer even goed alert. Hieruit blijkt dat ook de meest eenvoudige wens een enorme impact kan hebben, niet alleen voor de betrokkene, maar ook voor de omgeving.

Iedereen van de Ambulance wens, super bedankt.

Ik wens iedereen hele fijne Kerstdagen toe, en bovenal een gezond 2022.

Groet Mathias, Wilfred en Alexander

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens