op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20211211_151640_-_kopie.jpg

17 december 2021

Een onvergetelijke dag

11 december 2021

Mijn vader wilde graag nog een keer naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Toen we nog jong waren hadden we een abonnement bij het toenmalige Noorderdierenpark Emmen en kwamen we regelmatig in de dierentuin. Soms reed hij ook 's avonds naar de dierentuin als er weer een speciale actie voor abonnementhouders was. Helaas is bij Henry, toevallig net als met Koos, een tijdje geleden een hersentumor gevonden, waardoor het voor hem moeilijker is geworden om langere tijd op pad te zijn. Daarom heeft mijn moeder hem opgegeven zodat zijn wens in vervulling kon gaan. Hij is 's ochtends met de ambulance opgehaald door Jaap en Jennie en uitgezwaaid door familie. Bij de dierentuin werden we opgevangen door Gerrit, één van de meer van 100 vrijwilligers van Wildlands. Hij was de hele dag onze gids op onze tocht door de jungle, de Serengeti en het ijskoude noorden. We hebben met zijn allen zelfs een vaartocht kunnen maken over de wilde Rimbula River. Stichting Ambulancewens heeft mijn vader al rondrijdend op de brancard een onvergetelijke dag bezorgd met een ritje langs alle nieuwe en vertrouwde dieren en we konden ook backstage kijken bij de dierenverblijven.

Bedankt Jaap, Jennie en Gerrit dat jullie ons een fijne dag hebben bezorgd namens Henry, Janny, Jaap-Jan en Anne-Marie!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens