op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20210827_140733.jpg

10 december 2021

Dankbaar en bewogen doordat we wisten dat er werkelijk een hartenwens was vervuld

Ambulancewens reageerde heel snel nadat ik op de website het formulier had ingevuld. Mijn lieve vriend Arie was in september gediagnostiseerd met uitgezaaide longkanker. Niets meer aan te doen behalve hopen op nog een zo lang en goed mogelijke tijd. De actieve en nieuwsgierige man van 81 jaar veranderde in een schim van zichzelf zonder zijn geestdrift te verliezen. Naar Blijdorp, zonder twijfel was dat zijn wens toen daarnaar gevraagd werd. Dit bleek mogelijk bij wensambulance en enkele dagen na het telefoongesprek werd Arie opgehaald door Annemieke en Arjen. Mijn dochter ging ook mee omdat ik zelf niet meer zo goed uit de voeten kan. We zijn zo ongeveer het hele park door geweest, de binnen- en buitenverblijven bewonderd, gezellig koffie gedronken en weer door. Arie op de brancard op wieltjes en ik voor de gelegenheid in een rolstoel. Onze lieve begeleiders vroegen of Arie misschien nóg een wens had; het was tenslotte pas begin van de middag. Zijn geboorteplaats Scheveningen noemde hij en ik zag dat dat hem beroerde. Een visje eten. We reden vanuit Rotterdam richting Den Haag. Wat niemand kan, dat mag een ambulance wel. Rijden over de wandelboulevard richting de vuurtoren. Aldaar uitgestapt en over zee gekeken. Arie mijmerde hardop zijn herinneringen. Wat een prachtige toegift van deze mooie dag. We besloten de wens met een visje bij Simonis; een Schevenings begrip in de haven. De schemer was ingevallen en we keerden huiswaarts. Dankbaar en bewogen doordat we wisten dat er werkelijk een hartenwens was vervuld. Dankzij Stichting Ambulancewens. Arie is twee weken na deze dag, op 1 december thuis overleden.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens