op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
7.5.jpg

1 december 2021

Het was een geweldige dag

Hallo mensen van de Stichting Ambulance Wens.

Op 23 november s’morgens om 11 uur heeft de Stichting Ambulance Wens mij opgehaald. Doordat Marjolein mij opgegeven heeft, om mijn wens in vervulling te laten gaan. Die wens was dat ik de reis nog kon maken naar mijn tante in Soest. Daar waren mijn nichten ook aanwezig. Het was een geweldige dag, ik heb genoten. Ook de vrijwilligers Siem en Rianne van de Stichting Wensambulance waren geweldig. Ze hebben mijn goed verzorgd en geholpen met alles. Ik ben ze zeer dankbaar daarvoor, dat ik deze dag heb mogen beleven, en mijn Tante nog in levende lijve heb mogen zien. Toen ik op de brancard lag om naar huis te gaan, realiseerde ik mij dat dit de laatste keer was….. ik heb van binnen tot ik buiten was bij de ambulance gehuild. Dat ik dit mee mocht maken. Ook onderweg hebben we bij Mac Donalds gegeten, dank voor de gastvrijheid Mac Donalds. Toen we thuiskwamen hingen er ballonnen en een welkom Thuis van zo’n mooie dag blad. Bedankt voor alles, ik ga jullie proberen te helpen met donaties. Groetjes, Sina Zwambach Wanssum

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens