op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20210911-WA0003_-_kopie.jpg

25 november 2021

Nog één keer een korfbalwedstrijd van zijn jongste zoon

Beste vrijwilligers van ambulancewens.

Donderdag 9 september 2021 belde ik met een wens voor mijn man Gerard, hij zou graag nog één keer een korfbalwedstrijd van zijn jongste zoon mee willen maken. Het was wel kort dag want die wedstrijd was op zaterdag de 11e september. In eerste instantie was er geen ambulance meer vrij maar ik moest het formulier op de site maar invullen en dan ging de medewerkster kijken of het toch kon. 's Middags al werd ik gebeld met de mededeling dat we zaterdag opgehaald zouden worden voor een bezoek aan de wedstrijd en een bezoek aan het strand. Zaterdag eind van de ochtend heb ik het Gerard verteld, hij was stomverbaasd en ook heel blij dat hij naar Leiden kon. Precies op tijd draaide de ambulance de straat in. Vol zorg werd Gerard op de brancard geholpen en gingen we op weg naar Leiden. Bij korfbalvereniging de Danaïden stond het hek al open en konden we zo het terrein op. Op een mooie plek langs de lijn heeft Gerard genoten van de wedstrijd. Ook voor de inwendige mens werd gezorgd, zowel door Frank en Rini als door de vereniging werden we voorzien van thee/koffie en koek. Na de wedstrijd op naar Katwijk. In Katwijk gewoon met de ambulance van de boulevard naar de strandtent gereden. Daar stond een strandrolstoel bij een strandtent die we zo mochten gebruiken. Wat genoot Gerard toen Rini bij de vloedlijn zei: hup schoenen en sokken uit en toen zelf ook zijn schoenen en sokken uit deed. Met rolstoel en al werd hij het water in gereden. Het leverde prachtige foto's op. Eigenlijk was Gerard na dit alles erg moe maar ik wist dat hij nog één grote wens had. Door pech met de auto en het daarna bedlegerig worden, waren we niet meer naar het graf van zijn ouders geweest en dat vond hij heel erg. Frank zei gelijk dan gaan we daar ook nog even heen. In de ambulance kon Gerard gelukkig een beetje soezen en uitrusten. Heel stil hebben we met z'n tweeën voor het laatst bij het graf gestaan wetende dat Gerard zijn overlijden dichtbij was. Het was intens maar ook heel fijn. Al met al hebben we een prachtige dag gehad. Voor Gerard was alles een grote verrassing, hij had niet gedacht dat hij zijn zoon nog zou zien spelen. Heel veel dank aan Frank en Rini voor al hun zorg en aandacht. En natuurlijk ook voor de medewerkers op kantoor die alles regelen.

Helaas is Gerard 13 oktober 2021 overleden.

Ik heb vandaag een donatie overgemaakt als dank voor deze bijzondere dag.

Hopelijk kunnen jullie nog heel lang dit goede werk blijven doen.

Met vriendelijke groeten Adriëtte van Kouwen

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens