op dit moment 20730 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20211115_110326_-_kopie.jpg

18 november 2021

Veel dank!

Afgelopen maandag 15 november was het Lies haar verjaardag, zij werd 87 jaar. Lies heeft onlangs te horen gekregen dat zij ongeneeslijk ziek is en haar ws nog enkele weken resten. Lies gaf aan nog graag een keer naar de zee te willen gaan, zij ging zomers vaak op de fiets naar Katwijk. Lies heeft het grootste deel van haar werkende leven in de hulpverlening gewerkt en na haar pensionering heeft ze veel vrijwilligerswerk gedaan. Zo bezocht ze o.a. ouderen aan huis. Daar viel ze zelf nog niet onder, meende ze. De ambulancevrijwilligers, Siem en Anita uit Rotterdam, waren al vroeg op pad gegaan omdat ze een mogelijke file voor wilden zijn. Het was een beetje een grijze dag, maar gelukkig wel droog en Lies werd aan alle kanten goed ingepakt. Allereerst ging we naar de Wassenaarse Slag, maar aldaar bleek dat we niet echt heel dicht bij de zee konden komen. We verkasten naar Katwijk. Aldaar hebben we met een klein gezelschap koffie gedronken in een mooie en zeer gastvrije strandtent met de toepasselijke naam ‘Het Strand’. De koffie werd ons aangeboden door het huis. Hoe aardig was dat! Voor Lies was er een klein kommetje slagroom, zodat ze toch even wat kon proeven, ondanks dat ze niet meer kan eten en drinken. Na de koffiepauze werd Lies in een zgn. ‘strandrolstoel’ gezet en naar de vloedlijn gereden. Daar werd ze verwelkomt door een paar steltlopertjes. Voor de kust lagen een aantal schepen te wachten en één had lichtjes aan boord. Wij denken dat het toch speciaal voor Lies haar verjaardag was. Lies heeft echt genoten van het tripje naar de zee. Op de terugweg zijn is de ambulance nog even langs het Valkenburgse meer gereden, want ook daar liggen mooie herinneringen van Lies. Met grote dank aan Siem en Anita, de begeleiders van deze wensambulance. Zowel Lies, als vele andere betrokkenen, dragen de Wens Ambulance een zeer warm hart toe. Heel hartelijk bedankt dat jullie allen dit mogelijk maken.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens