op dit moment 20709 wensen vervuld 1561 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_2910.jpg

18 november 2021

“het werd helemaal zijn dag”

Samen met de Ambulance Wens uit Rotterdam vertrokken we op 19 september met onze lieve vriend naar Chevetogne in België. Toen onze vriend erg ziek werd en naar een verpleegtehuis moest, dacht hij nooit meer naar het klooster van Chevetogne te kunnen. Het klooster was een plek waar hij graag naar toe gaat. Hij kan zich helemaal vinden in de levensvisie die de monniken daar dragen en het biedt hem rust. Hij kwam er vaak, raakte bevriend met de monniken. Nu volgt hij het leven van het klooster via internet en volgt de diensten live via de webcast. Wij als goede vriendinnen van hem, hoefden dan ook niet lang na te denken over waar kunnen we hem blij mee maken? We legden onze vraag neer bij de Ambulance Wens. En vanaf het begin ondervonden we hoe behulpzaam, liefdevol en fijn dit was. We kregen meteen te horen dat ze ons gingen helpen “het zou helemaal zijn dag worden” vertelden ze ons. Met een mooie zonsopgang vertrok onze vriend in de ambulance naar Chevetogne. Twee broeders kwamen hem heel vroeg ophalen. Zij waren de avond ervoor al naar Zeeland gekomen om op tijd te zijn. En hoe mooi, dat de 2 kinderen van onze vriend ook besloten om mee naar Chevetogen te gaan. Zijn zoon mee in de ambulance en wij achter de ambulance aan. Zijn dochter arriveerde ook nog nét voor de dienst in het klooster startte. Een heerlijk geweldig weerzien was het voor onze vriend, met zijn monnik-vrienden en hij genoot intens van het speciale klokkengelui. Onbeschrijflijk dankbaar zijn we voor wat de medewerkers van de ambulancewens voor ons hebben gedaan, met zoveel liefde en engelengeduld. Het klopt wat ze ons toezegden: “het werd helemaal zijn dag”!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens