op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
01._ambulancewens_2.jpg

15 november 2021

Hulp geboden door schoonmoeders bij Sinterklaas en Pieten

Mijn schoonmoeder van 88 jaar is ernstig ziek en kan niet meer thuiskomen. Zij heeft 47 jaar lang voor de sinterklaas de pietenpakken verzonnen, gemaakt, hersteld en veranderd, en helpen aankleden bij de intocht. In 2014 heeft zij een lintje hiervoor gekregen. Door haar ziekte kan zij dit niet meer meemaken. Vandaar de aanvraag bij de stichting Ambulancewens. Toe wij daags ervoor vertelden dat zij dit nog een keer mocht meemaken, was zij verrast en zeer emotioneel. Zaterdag 13 november 2021 is zij om 11.00 uur opgehaald door Jolanda en Bert, twee zeer lieve en attente vrijwilligers. Jolanda heeft bij mijn schoonmoeder aan bed verteld waarom zij werd opgehaald en heeft een leuke aangeklede beer als sinterklaas aan haar gegeven. Bij aankomst op school waar de aankleedpartij al in volle gang was, werd zij verwelkomt door een hele horde pieten. Zij kreeg daarop een hele stapel witte kragen die zij mocht helpen omdoen bij de pieten. De kragen omdoen is altijd heel belangrijk voor haar geweest. Ieder pak had zijn eigen kraag en moest op de juiste Pagina 02 wijze aangedaan worden. Zij was direct weer in haar doen en wist precies wat wel en niet bij elkaar hoorde. Regelmatig werd zij aangesproken door Jolanda of zij drinken wilde hebben, eventueel honger of mogelijk niet te koud had. Zij glunderde zeer omdat zij de voorbereidingen voor de intocht van Sinterklaas nog een keer kon meemaken. Ook bij de groepsfoto mocht zij niet ontbreken, dat deed haar veel plezier. Zij heeft de hele groep pieten en Sinterklaas zien vertrekken naar de bus. De stemming zat er goed in omdat een pietenband lekker aan het spelen was. Wij zijn direct naar het beginpunt van de stoet gereden. Helaas konden wij niet dichterbij. Er stonden al teveel mensen. Door de corona mocht er alleen een optocht zijn zonder stop/fotomomenten met de Sint. Door de corona was er ook geen podiumprogramma mogelijk. Het podiumprogramma was voor de stichting S.I.N.T. niet haalbaar i.v.m. QR controle. Wij zijn achterin de stoet aangesloten. Door de openstaande zijdeur kon zij nog menig bekenden begroeten die zij al heel lang niet meer gezien had, wat haar erg goed deed. Wij hebben met onze kinderen met aanhang en kleinkind op de markt iets gedronken. Zij waren ook de hele dag erbij Als laatste is ze met onze kleinzoon van twee jaar nog bij sinterklaas geweest bij The Dance Factory. Zij genoot hiervan. Om 16.00 uur was zij weer terug was op de palliatieve afdeling. Zij was heel moe, emotioneel en gelukkig met de nagedachtenis aan een hele mooie dag. Zij heeft daarop haar begeleiders Jolanda en Bert heel hartelijk bedankt voor al hun goede zorgen. Vandaag/zondag heeft zij op de website informatie tot zich genomen over jullie organisatie. Zij wist niet dat er zoiets moois bestond. Wij kregen de opdracht om een mooi bedrag te doneren aan de Stichting Ambulancewens.

Agnes

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens