op dit moment 20730 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG-20211107-WA0000_2.jpg

11 november 2021

Geweldig dagje vogels spotten op Texel!

6 november 2021:

Geweldig dagje vogels spotten op Texel!

Mijn man, een fanatiek vogelspotter en fotograaf én Terschelling-ganger, las in een tijdschrift over de vele mooie vogelgebieden op Texel. Wat zou hij hier nog graag een keertje willen kijken! Echter door zijn ongeneeslijke, uitbehandelde ziekte was dit per auto niet meer mogelijk. We hoorden van de Stichting Wensambulance en vulden het contactformulier in. Nog geen kwartier later werden we teruggebeld en 3 dagen later stonden vrijwilligers Hans en Jan ’s morgens om half 7 met de wensambulance voor de deur! Op naar Texel, samen met onze kinderen en kleinkind. Daar werden we bij Natuurmonumentencentrum de Marel allerhartelijkst ontvangen door André (?) met koffie en koek en alvast de eerste interessante informatie over het eiland en zijn natuurgebieden. Even later sloot Hans onze gids aan, die samen met ons een toer maakte over het eiland en zeer enthousiast vertelde over de verschillende vogelgebieden en hun bewoners. O.a. De Schorren, Utopia (waar de ambulance door het hek mocht om van een schitterend uitzicht te kunnen genieten) de Hors, de Mokbaai. Verschillende vogels kunnen spotten, o.a. wulpen, een torenvalk, lepelaars, smienten, wilde zwanen en verschillende soorten ganzen. Helaas had de zwarte ibis zich verstopt en de baardmannetjes ook in het riet, maar hun geluid wel gehoord. Ter afsluiting nog een lekkere kop koffie en nakletsen bij de Marel en toen weer de reis naar huis. Het was een heerlijke dag voor mijn man (en voor ons), niet in de minste plaats door de prettige begeleiding van Hans en Jan die kosten nog moeite spaarden om de brancard op een plek te zetten uit de wind en mooi zicht op de vogels.

Hartelijk dank Hans en Jan en Stichting Ambulance wens!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens