op dit moment 20709 wensen vervuld 1561 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_42651.1.jpg

2 november 2021

Het was goud

Een vriendin kwam bij ons of ik het leuk vond om nog een keer naar Ajax te kunnen gaan. Ik zei natuurlijk meteen ja omdat Ajax toch altijd mijn club is waar ik in het verleden naartoe ben geweest. Onze vriendin ging dit aanvragen bij Ambulance wens een stichting die leuke dingen regelt voor mensen die niet lang meer te leven hebben. Ik heb inderdaad 2 maanden geleden te horen gekregen dat ik waarschijnlijk nog maar een aantal maanden te leven had hoeveel weet niemand. Na de aanvraag kreeg onze vriendin al gauw te horen dat ze dit gingen regelen. En jawel 6 dagen later kwam het bericht binnen dat ik 24 oktober opgehaald zou worden voor de wedstrijd Ajax-PSV.Dit was zeker een wedstrijd die mooi zou kunnen worden. Ik keek wel een beetje er tegenop dat het nog 3 weken duurde maar dat ging snel voorbij en ik voelde mij prima. Op zondag 24 oktober stonden 2 vrijwilligers Patrick D en Xandra om 3 uur voor de deur en hadden gelijk een cadeau van Ajax bij hun.Dit was een sjaal en warmtedeken. Al vrij gauw waren we in de Arena en werden we soepel op ons plekje gereden. We waren lekker op tijd dus konden we nog even rustig in het rond kijken en genieten van het uitzicht en het inspelen van de teams. Na de aftrap had eerst PSV de beste kansen maar al gauw nam Ajax het heft in handen en scoorde een mooi doelpunt van berghuis.Tot de rust bleef het 1-0 Na de rust ging Ajax steeds beter spelen en PSV kwam er niet meer aan te pas. Nog 4 mooie doelpunten volgde zodat er na 90 minuten voetbal er 5-0 op het scorebord stond.Ik heb die middag dan ook absoluut kunnen genieten van een mooie wedstrijd. Na de wedstrijd kreeg ik ook nog een Ajaxbal aangeboden.We gingen na de wedstrijd bij de reling staan om nog even te klappen voor de spelers die nog even een ererondje liepen. Ik riep nog even naar de spelers om nog even een handtekening op de bal te krijgen. Toevallig Berghuis hoorde mij en kwam naar mij toe en zette nog even een handtekening op de bal en gaf mij een hand. Daarna werd ik weer de ambulance in gereden en gingen we weer huiswaards. Ik heb deze middag verschrikkelijk genoten met mijn vrouw en wil ambulance wens erg bedanken om dit mogelijk te maken en in dit geval Patrick D en Xandra die ik dan speciaal wil bedanken.Het was goud

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens