op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_3037.jpg

2 november 2021

Zo hebben ze een tijdje hand in hand gezeten, en herinneringen opgehaald.

Mijn partner Jos had een geweldige ingeving om de wens van mijn vader kans op uitvoering te geven, hij benaderde de stichting ambulance wens. En met een geweldig resultaat! Op zondag 17 oktober 2021 was het zover! De wensambulance kwam voorrijden bij verzorgingstehuisTen Anker in Tholen waar Nico Moerkerken (85) en zijn zoon Paul en dochter Lies al klaar zaten voor de grote reis. We maakten kennis met Marianne en Hans, vrijwilligers van de wensambulance. We vertrokken, en onderweg in Belgie werd gestopt voor broodje met koffie, Nico met ligbed en al het wegrestaurant in! Je kan merken dat Marianne en Hans nergens hun hand voor omdraaien.. Nico (en wij) genoot ervan. Aangekomen bij het ziekenhuis in Duren (waar Nel inmiddels naartoe was overgebracht omdat haar conditie achteruit ging) en waar onze neef Wim (zoon van Nel) zich bij ons had gevoegd, en na de nodige coronachecks gingen we naar de afdeling waar Nel ligt. Het weerzien was emotioneel, omdat Nel besefte dat het de laatste keer kon zijn dat ze haar broer zou zien. Nico was ontroerd en stil, wilde er nog niet aan, dat het misschien de laatste keer zou zijn dat hij zijn zus zou zien. Zo hebben ze een tijdje hand in hand gezeten, en herinneringen opgehaald. Nico gaf echter wel na een tijdje aan dat hij erg moe werd (lees emotioneel) en ook kreeg hij zuurstof tekort, Gelukkig kon Marianne dit vakkundig oplossen met het beademingsapparaat. Nico gaf aan weer op huis aan te willen, dus na een emotioneel afscheid richting Tholen. Hans bestuurde de ambulance vakkundig en de reis verliep voorspoedig, Nico kon heerlijk rusten op het ligbed met de extra zuurstof aangesloten. In Tholen aangekomen was Nico daardoor weer uitgerust en bekomen van het bezoek, Met Marianne en Hans en Ronald (de man van Lies) nog een gezellige afsluiting van deze zeer geslaagde dag door middel van een lekker etentje. Nico en de familie willen de stichting Ambulance wens hartelijk bedanken voor deze kans, wat een uitkomst voor veel mensen die geen oplossing weten voor een wens van een geliefd persoon. Marianne en Hans bedankt voor de vakkundigheid en gezelligheid! Natuurlijk hebben we een donatie gedaan! Maar dat staat niet in verhouding met de emotionele uitkomst van deze wensvervulling,

Ga vooral door met dit mooie werk!

Hartelijke groet, Nico, Paul, Lies, Ronald en Jos en meelevende familie!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens