op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20210827_140733.jpg

27 oktober 2021

Nogmaals dank allen voor deze onvergetelijke dag!

Hallo mijn naam is Eveline Schaap en ik ben 50 jaar,

Al 25 jaar heel gelukkig getrouwd met mijn man Willem. We hebben 2 kinderen, Femke van 23 en Jesper van 20. Vorig jaar oktober stortte ons gelukkige wereldje in! Toen kregen we te horen dat ik een agressieve vorm van borstkanker heb met al heel snel uitzaaiingen in m'n lymf,lever en botten.Van oktober tot maart gingen we via een pittige infuuskuur de strijd aan om de rem er zolang mogelijk op te zetten! En gelukkig gebeurde dat ook en dus durfde de oncoloog een pauze in te lassen om mijn lijf wat tot rust te laten komen... Tussen door nog bloed laten prikken voor mijn eigen gemoedsrust. De waardes waren nog stabiel jeejjj. Maaarrr helaas sloeg t noodlot nog een keer toe want een dag na de scan kreeg ik uit het niets twee heftige epileptische aanvallen. Na een mri scan bleek helaas dat ook in m'n hoofd 3 uitzaaiingen waren gevonden! Twee ervan zijn bestraald.. Na weer een keer bloedprikken waren de waardes helaas niet goed en kreeg ik chemopillen 2 weken achter elkaar slikken een week rust met weer bloedprikken...De 1e kuur sloeg nog niet aan dus hop door naar de 2e maar helaas hebben die ook niets gedaan! Dus weer 2 scans van m'n torso en van m'n hoofd. As maandag 25 okt horen we daar de uitslag van en of er nog 1 laatste chemokuur mogelijk is... Ik ben van nature een heel erg positief persoon maar nu heb ik er allemaal niet zo'n goed gevoel over. Mijn lijfspreuk is Het is zoals het is. En zo zien we dit allemaal ook maar zo. Maar nu even over mijn compleet verrassende verwendag van afgelopen donderdag 21 oktober.... Stond er ineens de wensambulance van jullie geweldige stichting voor de deur! En kwamen twee geweldige lieve vrijwilligers van jullie binnen, Brigitte en Martin wat een toppers! Eenmaal beneden ( wonen in een flat) stonden onze liefste vrienden ons op te wachten..ik dacht huh hoe dan wat gaat er gebeuren en schoot helemaal vol! Bleek dat we met z'n allen naar Blijdorp zouden gaan.. Een van m'n liefste wensen! Daar aangekomen kreeg ik nog een verrassing want daar stonden mijn broer Marco, m'n schoonzus Hennie en neef Joey. De verrassing was compleet dacht ik... Maar er kwam nog meer een hele mooie tafel voor ons allen met heerlijk gebak en koffie, thee, chocomelk of wat we maar wilden! Toen het park door en ik heb geloof ik d'r hele dag met een big smile op de brancard gelegen en in 1 woord Genoten! Toen als kers op de taart later ook nog een geweldige high tea.. mijn grote dank aan Blijdorp die dit tot in de puntjes goed verzorgd hebben! Het was een dag om nooit te vergeten en ik gun iedereen zo'n mooie dag toe! Deze stichting zit voor altijd in mijn hart en ik kan niet omschrijven hoe dankbaar ik ben dat ik dit mocht mee maken! Stichting ambulance wens heel hartelijk dank voor alle goede zorgen jullie doen geweldig werk!! En natuurlijk wil ik mijn lieve gezin Willem,Femke,Jesper en z'n lieve vriendin Kimberly bedanken en Marco Hennie en Joey en niet te vergeten de allerliefste vrienden die dit geregeld hebben voor mij, Anneke en Jack, Ton en Jana, Andrea, Mandy en Emile, Jaap en Miranda en Cees en Sigrid! Ik hou van jullie allemaal en wat ben ik een rijk mens met al deze lieve mensen om me heen!

Nogmaals dank allen voor deze onvergetelijke dag!

Heel veel liefs Eveline Schaap

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens