op dit moment 21725 wensen vervuld 1670 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
WhatsApp_Image_2021-10-22_at_12.57.05.jpeg

27 oktober 2021

Super tof!!!

Mijn oma had nog duidelijk 3 wensen.

Mijn nieuwe huis zien, de nieuwe boot van mijn nichtje zien, die daar op gaat wonen, en nog eens naar Garderen gaan waar mijn opa en oma jaren lang gekampeerd hebben. Dat laatste zat er helaas niet in, te ver, te vermoeiend. De twee woningen bezoeken zat er echter wel in.

Op donderdag vulde ik het formulier in op de site van de ambulance wens en die zelfde dag had ik al telefonisch contact, en de volgende dag, vrijdag, zaten we al met oma in de ambulance.

Prettige mensen, liefde vol en wilde ALLES doen wat ze maar wilde. En zo gingen Ben, de middelste zoon van mijn oma en ik, oudste kleindochter met oma op stap in de ambulance.

Eerst naar het nieuwe huis van mij en mijn man. Ze had de kavel gezien voor dat het huis gebouwd was, maar nog niet gezien dat er een huis stond. Helaas kon ze niet naar binnen omdat we nog geen bestrating rond het huis hebben, maar door de ramen van de ambulance kon ze goed zien waar wij nu wonen. Heel mooi vond ze het heeft kunnen zien. Toen we de wijk uit reden kwamen we mijn man tegemoet.

Kees, de chauffeur heeft de ambulance dwars op de weg gezet en zo heeft oma ook nog even een knuffel kunnen krijgen van mijn man. Heel ontroerend was dat. Daarna door Dordrecht en Zwijndrecht, langs de plekken waar ze gewoond heeft, en waar ze winkels hebben gehad, naar mijn oom een tante in Rijsoord. Daar een koud drankje gedronken en kort praatje gemaakt met mijn nichtje Marlies en mijn oom (jongste zoon an oma) en tante. Voor ons even een plas pauze.

Toen door naar Schiedam naar de boot van Anne mijn andere nichtje. Ook hier kon ze helaas niet op, dat was echt onmogelijk maar ze heeft de boot goed kunnen bekijken vanuit de ambulance, en oma heeft er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen met Anna haar nieuwe woon avontuur. Anne kwam oma nog even een knuffel geven. Toen weer terug naar de hospice waar ze moe maar voldaan eerst maar eens een tukje ging doen. Bedankt allemaal het was voor mijn oma haar laatste wens, te zien waar haar kleinkinderen wonen, en dat hebben jullie mogelijk gemaakt.

Super tof!!!

En zulke fijne en liefde volle vrijwilligers!

Echt top! Keep up the good work!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens