op dit moment 20751 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_5216.jpeg

26 oktober 2021

“ Amsterdam Hermitage en nieuwe Holocaust-monument” bezoek

 “ Amsterdam Hermitage en nieuwe Holocaust-monument” bezoek 10-10-2021

Frans en Gea kwamen om 11 uur bij ons voorrijden met de super comfortabele wens ambulance. We waren best wat gespannen maar werden direct gerustgesteld door Frans en Gea …door hun professionele , positieve en warme bejegening ! “We zijn er voor jullie en we maken er een prachtige dag van !” waren hun bemoedigende woorden bij een kopje koffie vooraf! Dat is het geworden! het verlangen … de wens om nog eenmaal met elkaar en (klein)kinderen naar Amsterdam te gaan! Daar waar zoveel voetstappen van ons gezet zijn…. te zien , voelen beleven … te zijn … Jan wilde dat doen door de Hermitage en het nieuwe Holocaust monument te bezoeken , na een zonnige en gezellige lunch in de binnentuin van de Hermitage ,kregen we een speciale rondleiding en kwamen in kamers met doorkijkjes op de mooie de binnenstad. Frans en Gea rolden de brancard met verve daarna door het druk bezochte en indrukwekkende labyrint …. van het monument Langs de muren van de vier letters “In herinnering aan” Vol van indrukken zetten we daarna koers naar Amsterdam Noord , Frans parkeerde aan de kade ,we hadden nog wat tijd en we namen de pont heen en weer naar het centraal station en zo konden we Amsterdam vanaf t water ook weerzien en terugdenken aan goede tijden. Tot slot hadden we een pracht plekje voor een diner aan t raam in Restaurant ‘de IJkantine ‘met zicht op t IJ ! het werd donker en we zagen de lichtjes op het water. Moe en dankbaar gingen we huiswaarts. We kijken terug op een mooie dag met onze dierbaren en nemen deze mooie ervaring met ons mee…. We willen de organisatie “Ambulance wens” in t algemeen en Frans en Gea in t bijzonder bedanken dat zij dit voor ons mogelijk hebben gemaakt! Voor ons was het een waardevolle ervaring …. even niet patiënt (partner of familie van) geen ziekte of pijn stond deze dag centraal maar een mens, met een wens die vervult werd en zo een stukje extra leven aan het einde van ’t leven krijgt….

Heel erg bedankt lieve mensen die dit waar maken! Jan & Else

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens