op dit moment 21914 wensen vervuld 1679 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
20211013_131619_-_kopie.jpg

25 oktober 2021

Mijn moeder zat er met gestifte lipjes klaar voor!

Hierbij een kort verslagje van de wens van mijn moeder die op woensdag 13 oktober in vervulling ging.

Rond 11 uur kwam de ambulance bij de Hospice van mijn moeder (91) in Moerkapelle. Mijn moeder zat er met gestifte lipjes klaar voor! Ze had er reuze zin in. De wens was om nog een keertje naar de dierentuin Blijdorp te kunnen gaan, samen met haar twee dochters. Mijn moeder is namelijk dol op aapjes. We hadden bij aankomst heel even een paar druppeltjes regen, maar vervolgens werd het een droge en best zonnige dag.

Als eerste zijn we uiteraard naar de aapjes gegaan en hebben we onder andere een hele luie Bokito gezien. De kuifaapjes waren ook heel erg leuk. Op de route er naar toe hebben we natuurlijk ook al de andere dieren bekeken. Het baby olifantje (5 mei geboren) was ook buiten en aan het spelen met een tak.

Tussen de middag hebben we geluncht in het park en heeft mijn moeder gesmuld van frietjes met mayo. De ambulancechauffeuse en de verpleegkundige waren echt zulke lieve, leuke, gezellige en vooral ook kundige dames! We hebben daardoor ook nog heel veel lol gehad met z'n allen. Mijn moeder ziet nog maar met 1 oog en ze zorgden er telkens voor dat de brancard zo stond dat ze alles goed kon zien. Ze vond het allemaal prachtig!

Als kers op de taart bleken er ook opnames voor een TV programma van Paul de Leeuw te zijn. Paul de Leeuw liep met iemand in een rolstoel en zei tegen mijn moeder: "Het kan altijd luxer!". Ook zagen we Hans Kersten die een praatje met ons maakte en Nelli Cooman die spontaan naar mijn moeder kwam en haar een gezegende dag wenste, Later kwamen we in het Oceanium Patricia Paay tegen. Ze zei wat tegen mijn moeder, maar mijn camera was door het donker net te laat om er een goede foto van te maken. Iemand van de regie hoorde mij dat zeggen en tipte Patricia. Zij draaide zich vervolgens direct om en liet alsnog een foto van haar en mijn moeder maken. We zijn weer netjes naar de hospice teruggebracht en kijken nu zeer dankbaar terug op deze hele mooie dag.

Mijn moeder haar laatste wens werd vervuld en ze heeft heel erg genoten......en wij hebben er nog een hele mooie herinnering bij gekregen.

Heel erg bedankt dat jullie dit hebben gerealiseerd.

Groetjes, Rinske en Cisca Bazuin

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens