op dit moment 20730 wensen vervuld 1565 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMGP5281.JPG.jpg

8 oktober 2021

Vol enthousiasme hebben jullie gezorgd dat hij nog één keer naar buiten kon.

Beste lieve vrijwilligers,

Hartelijk dank dat jullie de laatste wens van onze broer en zwager konden vervullen. Vol enthousiasme hebben jullie gezorgd dat hij nog één keer naar buiten kon. Rinus wilde héél graag aan één van zijn vrienden het gebouw laten zien waaraan Rinus had meegebouwd. Daarnaast wilde hij ook graag de kerkdienst meebeleven. Op de zondag zelf 26-9 waren jullie al vrij vroeg aanwezig. Nog voor het afgesproken tijdstip lag Rinus al op de brancard. Super! Aangezien er nu veel tijd was vóórdat de kerkdienst begon, en wij met de ambulance mee mochten, hebben wij aan Rinus gevraagd wat hij nog wilde doen vóórdat wij naar de kerk zouden gaan. Een ritje langs het ouderlijk huis. Op naar het Noordereiland. Op het Noordereiland langs het huis van zijn zus, van zijn ouders en van hemzelf gereden. Daarna nog even kijken bij zijn vaste visstekkie. Het was een leuk extraatje. Top. Daarna naar de kerk, “De Schutse”. Hier was Rinus ruim op tijd, waar verschillende mensen een praatje met hem maakten. Zowel Rinus, wij en de vrijwilligers van ambulancewens werden hartelijk begroet. Tijdens deze dienst is er nog voor Rinus gebeden. Na de dienst was er nog tijd voor wat foto’s, en grap en koffie. Hierna is Rinus teruggebracht naar de palliatieve zorg. Twee dagen later was Rinus overleden. Bevorderd tot heerlijkheid zoals wij dat zeggen. Hartelijk dank dat jullie zijn laatste wens op zo’n korte termijn konden vervullen.

Top. Groet,

Wim en Anja Noordman

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens