op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
KooiBoys-1_-_kopie.jpeg

29 september 2021

Wat hebben wij een fantastische dag gehad..

De KooiBoys Eén telefoontje, vervolgens het formulier invullen en tussentijds nog een enkele keer contact. Dit is voldoende voor Ambulance Wens om voor mijn vriend Wilt (62) een fantastische dag te organiseren; grandioos.

Toen in seizoen 2020/21 Cambuur er zeer goed voorstond in de ‘Keukencompetitie’ sprak ik met Wilt af. “Wat er ook gebeurt, als Cambuur promoveert gaan jij en ik naar Ajax-Cambuur in de JC Arena”. Na het kampioensfeest in Leeuwarden was snel bekend dat de wedstrijd in Amsterdam op 18 september zou plaatsvinden. Hoewel Wilt er bij momenten slecht aan toe is en heel weinig energie meer heeft verheugt hij zich erg op de wedstrijd. Hij is immers een fanatiek voetbal liefhebber en zowel van Ajax als van Cambuur een groot fan. Samen met zijn broer gaat hij regelmatig naar het stadion in Leeuwarden, maar bij Ajax is hij nog nooit geweest. Gezien de grote rol die zijn broer Aat speelt in zijn leven had ik besloten om mijn plek in te ruilen voor Aat. Wat zou het fantastisch zijn als Wilt & Aat (de KooiBoys) samen dit avontuur kunnen beleven. Alles verloopt fantastisch op de wedstrijddag. Vrolijke begeleiders Jan & Adam bij de ambulance, Aat met een Cambuurshawl en Wilt dan toch maar met de Johan Cruijff shawl de ambulance in. De eerste foto die ik ontvang op mijn telefoon komt uit de Mac; eerst even een lekkere hap. Vervolgens stromen de foto’s binnen van een vrolijke Wilt en een ‘min of meer’ chagrijnige Aat ......... immers Ajax scoort maar liefst 9 keer tegen zijn favoriete club. De wedstrijd is live te volgen op tv en zo nu en dan kan ik thuis een glimp opvangen van de mannen achter de goal. Ik zie Wilt applaudisseren en Aat schudden met zijn hoofd. Het hoogtepunt komt na afloop van de wedstrijd als ‘de KooiBoys’ plotseling in beeld komen omringd door drie Ajaxspelers. Op de schoot van Wilt ligt een ‘Ajax bal’. De tranen schieten mij in de ogen... na al de ellende van zijn ziekte zie ik nu een glunderende Wilt en zelfs Aat geeft een welgemeend duimpje.

Veel mensen, waaronder Wilt& Aat, bedanken mij veelvuldig, echter ik heb maar éen telefoontje gepleegd en een formulier ingevuld, alle andere credits gaan naar ‘Ambulance Wens’; niet allen Wilt heeft een ‘skitterende dag’ beleefd maar ook voor zijn omgeving is het prachtig om de glimlach op Wilt’s gezicht te zien ..... en ondanks de ‘historische’ nederlaag van zijn club Cambuur stiekem ook op het gezicht van Aat.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens