op dit moment 21914 wensen vervuld 1677 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_2545_-_kopie.JPG.jpg

28 september 2021

“o, wat mooi, o, wat mooi”.

Op zondag 26 september ging een wens van onze moeder in vervulling. Ze verblijft al jaren in een verzorgingstehuis en door corona heeft ze vorig jaar haar 92ste verjaardag niet kunnen vieren zoals ze gewend was. We gingen de laatste jaren samen met alle kinderen/klein en achterkleinkinderen een hele dag weg. Hier genoot ze enorm van. Na een val en longontsteking ligt ze nu volledig alle dagen in bed. Haar wens om haar verjaardag nog een keer met alle kinderen/klein en achterkleinkinderen te vieren was niet mogelijk in verzorgingstehuis ivm regels corona. Daarom hebben we de wens, om vervoerd te worden naar eetcafé de boerderij Oosterwijtwerd voor haar ingediend. Op zondag 26 september werd ze opgehaald door Ed en Inge en werd ze naar Oosterwijtwerd gebracht waar bijna iedereen aanwezig was. Toen ze daar aankwam en iedereen daar zag staan, zei ze ”dat is ja allemaal familie”. Zij heeft steeds gedacht dat dit niet meer mogelijk was, omdat zij niet meer mobiel was. Daarom was de verrassing ook erg groot voor haar. Samen thee gedronken en daarna nog een diner. Zij heeft hier enorm van genoten om ons allemaal nog eens samen te zien. Toen ze terug gebracht werd zei ze “o, wat mooi, o, wat mooi”. Zij ging moe, maar erg voldaan weer naar huis. Wij danken stichting Ambulance Wens, die dit voor ons mogelijk heeft gemaakt en ook Ed en Inge voor hun goede begeleiding.

Fam. Bolhuis, Bedum

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens