op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_20210621_144624_-_kopie.jpg

27 september 2021

Ontzettend genoten!

Op maandag 21 juni 2021 mochten wij mee met de wensambulance die de laatste wens van onze broer en zwager Albert Zweep in vervulling liet gaan. Albert , beeldend kunstenaar in Amsterdam wilde graag nog één keer naar zijn vroegere woonplaats Delfzijl waar 2 grote beelden van hem staan. Ook wilde hij zijn goede vriend en mecenas Bert Wagenborg nog éénmaal zien . Een hele rit vanuit Ouderkerk aan de Amstel door de polder. Maar dankzij de fantastische chauffeur Frank en de even fantastische verpleegkundige Daphne voor wie niets te gek was kwamen we om een uur of 12 aan in Delfzijl. Prima gelukt en op de terugweg naar Amsterdam nog even langs zijn middelbare school in Appingedam en hun geboortehuis in Zuidhorn. Hij wilde graag de dag beëindigen in zijn stamkroeg " de Spijkerbar " in Amsterdam. Daar aangekomen bleek dat het ambulance bed niet op een normale manier naar binnen zou kunnen. Geen nood : 2 immense rugbyers wisten hem op een stoeltje naar binnen te dragen en een paar ándere zorgden ervoor dat ook het bed beneden bij de bar weer dienst kon doen voor Albert. Veel vrienden en bekenden maakten dat we daar nog een paar fantastische uurtjes hebben gezeten en genoten. Om 21 uur was het genoeg geweest en werd de route van beneden naar boven herhaald. Daarna brachten Frank en Daphne ons weer naar Ouderkerk aan de Amstel. Chapeau, zeker omdat Frank nog naar Rotterdam moest en Daphne ook de volgende dag weer moest aantreden . Albert heeft er ontzettend van genoten en heeft het er nog lang over gehad hoe het mogelijk was, hoe fantastisch dat dit bestond.

Wat een topdag en wat een kanjers en wat een schitterend fenomeen die wensambulance.

Onze grote dank!!!

Alied Zweep

Jan de Boer

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens