op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
vlinder.1.jpg

17 september 2021

High Tea rondvaart door de Biesbosch

Een high-tea rondvaart door de Biesbosch Drimmelen vanuit het Hospice in Dongen

Datum 11 september 2021.   Hartelijk dank voor de fijne middag op de Rondvaartboot van de Zilvermeeuw in Drimmelen. Wat zijn jullie een toppers Hans en Marianne van stichting ambulancewens! Zo liefdevol, warm en geduldig en wat een mooi werk doen jullie als vrijwilligers, 1000 X dank. Het beertje wat mijn moeder cadeau kreeg ligt naast haar in bed, ze is er heel blij mee. Wat hebben wij genoten van de lach op het gezicht van onze moeder die herinneringen aan onze tijd in de Biesbosch bleef ophalen en zwaaide naar iedere boot die voorbij kwam varen. De Biesbosch was vroeger ons tweede thuis als wij gingen varen met onze boot en er ook vaak bleven slapen dus het was geweldig om er nu ook met de kleinkinderen door te varen en deze mooie herinneringen samen te kunnen delen. De high tea was perfect, heerlijk gegeten en echt een superfijne middag gehad samen. Trots op jullie en zeer dankbaar voor deze mooie waardevolle dag die een mooie herinnering blijft.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens