op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
BAS05507_-_kopie.jpg

12 september 2021

Een dag met een gouden randje…..

Een dag met een gouden randje….. Nadat onze vader (91 jaar) op 2 september aangaf dat hij erg graag nog een laatste keer naar Norg wilde om de graven van zijn jong overleden moeder en baby halfzusje te bezoeken, werd de wens zeer snel ingepland door Stichting Ambulance Wens. Op dinsdag 7 september stond de ambulance met twee vriendelijke vrijwilligers om 9.45 uur voor de deur van het hospice in Den Helder. Al snel gingen we op pad. Onze moeder (90 jaar) mocht meerijden in de ambulance en de kinderen en kleinkinderen reden met eigen vervoer mee. Het weer werkte fantastisch mee, het was een zonnige dag met een heerlijke temperatuur. Na een vlotte rit over de Afsluitdijk werd een tussenstop gemaakt voor koffie met gebak bij hotel van der Valk in Sneek. Hierna ging de rit verder naar Norg naar de begraafplaats. De begraafplaats heeft een oud gedeelte dat niet via paden te bereiken is. De vrijwilligers zorgden er voor dat de brancard zorgvuldig over het gras naar de graven van zijn moeder en halfzusje werd gereden. Het samenzijn op de begraafplaats was emotioneel, maar ook een moment waarop oude verhalen herleefden en herinneringen werden opgehaald. We hadden plantenbakjes mee om op de graven te zetten. Na een groepsfoto hebben we samen geluncht bij hotel Karsten in Norg. Onze vader genoot enorm van alle kinderen en kleinkinderen om hem heen, een lunch met een lach en een traan. Iedereen smulde van het lekkere eten. Na de lunch is de ambulance nog even gestopt op de plek waar het huis stond waar onze vader is opgegroeid. Na een mooie en vlotte rit waren we rond 18.00 uur weer terug in Den Helder. Dankzij de Stichting Ambulance Wens en de fantastische inzet van de lieve vrijwilligers kunnen we terugkijken op een prachtige en waardevolle dag waarop mooie herinneringen zijn gemaakt. Het was een dag met een gouden randje!

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens