op dit moment 21953 wensen vervuld 1680 mooie verhalen
Voor donaties:
NL61 RABO 0112 9246 11
IMG_9789.jpg

12 september 2021

Zo ontzettend dankbaar dat deze wens zo snel en met liefde gerealiseerd kon worden

Zondag 5 september,

een prachtige en bovenal zonnige dag voor de wens van Ineke, onze lieve moeder, schoonmoeder en fantastische oma! 11 weken geleden kreeg zij de verschrikkelijke diagnose kanker. Ieder jaar wordt er een familiedag georganiseerd, samen met haar zussen en gezinnen. Vorig jaar kon deze niet doorgaan vanwege corona, maar dit jaar hebben we hem in aangepaste vorm, speciaal voor Ineke kunnen organiseren. Vorige week is zij naar de hospice verhuisd en de familiedag kwam steeds dichterbij. Wij hadden de hoop al een beetje laten varen, dat Ineke er bij kon zijn, tot we de tip van Stichting Ambulancewens kregen. We hebben het wensformulier op de website ingevuld en een uur later werden we al terug gebeld. Het was geregeld, de wens kon doorgaan. Wat waren we blij en dankbaar! Om 12.00 uur arriveerden de vrijwilligers, Mariet en Tim, samen met beer Mario. Ineke werd op de brancard geïnstalleerd en we konden op weg naar Natuurpark Lelystad, (1 van de lievelingsplekjes van Ineke, waar ze graag kwam om te wandelen of op het terras te genieten van een versnapering, met een prachtig uitzicht) waar de rest van de familie haar opwachtte. We hebben genoten met elkaar van een heerlijke high tea en met de ambulance nog een klein rondje over het park met de deuren open, vergezeld door haar kleinzoons. Daarna was het tijd om terug te gaan richting het hospice. We hebben de weg terug naar Almere over ‘de Dijk’ gereden. Mariet dacht aan ‘een schattig dijkje met van die leuke, knusse huisjes, maar nee ‘de Dijk’ is de weg tussen Lelystad en Almere, met aan de ene kant de Oostvaardersplassen en aan de andere kant het Markermeer. Ineke woonde altijd met heel veel plezier in Lelystad, aan het einde van ‘de Dijk’! Zij heeft deze weg heel wat afgereden, dus het was heel fijn om deze weg nog eens samen te kunnen delen. Wij zijn Stichting Ambulancewens zo ontzettend dankbaar dat deze wens zo snel en met liefde gerealiseerd kon worden. Een speciale dank aan Mariet en Tim voor alle zorg en fijne gesprekken. We hebben heel erg genoten en we bewaren deze mooie herinnering heel dicht bij ons.

Nogmaals dank! Ineke en haar gezin.

Nog één keer...
Het wensen formulier

Als je een wens hebt, vul dan het wensenformulier in en omschrijf de wens zo duidelijk mogelijk.

Wens aanmelden

Stichting Ambulance Wens op Facebook

Facebook Like Volg onze verhalen op Facebook, om zo veel mogelijk mensen met een beperking te kunnen helpen hebben wij jouw steun nodig!

Stichting Ambulance Wens op Twitter

Twitter Lees onze tweets op twitter, en blijft op de hoogte van de nieuwste meldingen!

Stichting Ambulance Wens op LinkedIn

Twitter Volg Ambulance Wens op LinkedIn!

Stichting Ambulance Wens op Instagram

Instagram Volg ons op Instagram en bekijk de laatste fotos!

Nieuwsbrief

Ontvang elke maand updates over Ambulance Wens